Lifestyle

Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τη γυναίκα του: Έφυγε τζάμπα

Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τη γυναίκα του: Έφυγε τζάμπα
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μιλά για τον θάνατο της γυναίκας του και συγκλόνίζει. «Έφυγε τζάμπα» δήλωσε συγκεκριμένα με ένα παράπονο.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της γυναίκας του, η οποία απεβίωσε πριν από δύο χρόνια, μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη κατά τη διάρκεια νοσηλείας, τονίζοντας με παράπονο πως «έφυγε άδικα».

Ο γνωστός αθλητικογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν «η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του διαδρομή, ο αθλητικογράφος είπε «παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στενοχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα».

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», σημείωσε στο τέλος.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments