Lifestyle

Αλέξης Παππάς: Το νέο αινιγματικό post του από την καλύβα του Survivor

Αλέξης Παππάς: Το νέο αινιγματικό post του από την καλύβα του Survivor
Αλέξης Παππάς: Ερωτήματα αφήνει η πιο πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Παππάς, έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor, ένας εκ των παικτών του ριάλιτι που είχαν σχολιαστεί αρκετά. Αιτία σχολιασμού στάθηκε πολλές φορές τόσο η στρατηγική την οποία ακολουθούσε, όσο και τα λόγια του προς τους πρώην συμπαίκτες του και μη.

Ο ηθοποιός έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία απ’ το όταν βρισκόταν στην καλύβα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με το εξής μήνυμα:

«Κάποιες φορές ένα βλέμμα τα λέει όλα!»

Survivor

Το SURVIVOR, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Κόκκινη και Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα.
Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments