Ελλάδα

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες – Αναμένεται η απόφαση

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες – Αναμένεται η απόφαση
Υπόθεση Φουρθιώτη: Σε διάσκεψη βρίσκονται ανακριτής και εισαγγελέας για να αποφασίσουν για την τύχη του τηλεπαρουσιαστή και των συγκατηγορούμενών του.

Η υπόθεση Φουρθιώτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως είχε προγραμματιστεί, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ο παρουσιαστής απολογήθηκε, όπως και οι συγκατηγορούμενοί του.

Αυτή την ώρα σε διάσκεψη βρίσκονται ανακριτής και εισαγγελέας για την τύχη του Μένιου Φουρθιώτη και των 3 συγκατηγορουμένων του μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους που ξεκίνησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις πράξεις που τον βαραίνουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών και της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη.

Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των 2 αστυνομικών της ΔΙΑΣ φέρονται να είπαν ότι από τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων δεν προκύπτει ότι βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να αποσυθούν οι αστυνομικοί της προστασίας του.

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες - Αναμένεται η απόφαση

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες – Αναμένεται η απόφαση

Υπόθεση Φουρθιώτη: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε επιστρέψει για λίγο τη φρουρά του

Να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην επαναφορά μέρους της φρουράς στον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη για λίγες μέρες μετά τη σκηνοθετημένη επίθεση, όπως όλα δείχνουν, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με εκπομπή του ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. κρίνοντας μετά τις επιθέσεις ότι ο παρουσιαστής αποτελούσε εκ νέου στόχο, όπως υποστήριζε ο ίδιος, επανέφερε ένα μέρος της φρουράς στον ίδιο. Βέβαια, μετά και τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, η φρουρά αποσύρθηκε ξανά.

«Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε οτι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος», ειπώθηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ερευνάται από τις Αρχές με εντολή της Εισαγγελίας και για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί «σχεδίου χτυπήματος» κατά αυτού και ενός ακόμη δημοσιογράφου, καταγγελίες που συνδέονται και με την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments