Ελλάδα

Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό
Κώστας Σπυρόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός με ένα μήνυμά του στο Instagram περιγράφει τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό. Ποιους ευχαρίστησε.
Κώστας Σπυρόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός με ένα μήνυμά του στο Instagram περιγράφει τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό. Ποιους ευχαρίστησε.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ένας ακόμα διάσημος που νοσεί από κορωνοϊό αφού, ως γνωστόν, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του, ενώ ο ίδιος είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση για αυτές.

Σε χθεσινό του μήνυμα αναφέρει: «1 Μαΐου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο. Ένα δημόσιο νοσοκομείο καλύτερο από οποιοδήποτε ιδιωτικό-σε όλα.

17 ημέρες που ο χρόνος σταματά για τον ασθενή, όμως για εκείνους είναι πάντα λίγος. Τρέχουν, ασταμάτητα, παλεύουν, κάνοντας διπλές βάρδιες χωρίς ρεπό, για να κερδίσουν χρόνο, να κάνουν κάτι παραπάνω.

17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που ή απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται».

Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Στη συνέχεια προσθέτει: «Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του.

Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα. Εκεί, που το κλίμα είναι επιχειρησιακό και νοσηλευτές”αστροναύτες” με νεοαποκτημένα μηχανήματα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow) μάχονται να σε απομακρύνουν από τη διασωλήνωση. 17 ημέρες δικού τους αγώνα για το δικό μου οξυγόνο».

Έπειτα, ευχαριστήσε όσους του παρέχουν ιατρική βοήθεια. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου έναν ένα ξεχωριστά. Τους γιατρούς μου Μαρία Δαφνή, Φωτεινή Τσιουραντάνη, Ζωή Προγκάκη, Νίκο Φέτση, Δανιήλ Ναζαρη, Βασιλική Παπανικολάου , Μιχάηλ Κοκκινοπλίτη καθώς και τον προσωπικό γιατρό και φίλο Τάκη Μπεχράκη. Τους νοσηλευτές Ελένη Μαρκοπούλου, Αγγελική Ζουλάκη, Πηνελοπη Δαγρέ, Αναστασία Συρογιάννη, Χρυσοβαλάντη Πατηθρα, Ειρήνη Γαλάνη, Άννα Τσιάρα ,Αναστασία Κούτρα, Ελευθερία Πλατιά, Ευαγγελία Γατζούδη, Ελεάνα Κώτση, Σοφία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παππά, Ελένη Γυριχίδη και Κατερίνα Γιωτοπούλου».

Τέλος, ο ηθοποιός ευχαρίστησε και τους φίλους του, καθώς και την οικογένειά του. «Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα τόσο δύσκολα, πολύτιμους συνεργάτες, νέους και παλιούς που μου κρατούσαν το χέρι από μακριά, που δεν με άφησαν μόνο ούτε ένα λεπτό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και ειδικά τη Χριστίνα μου, που παραμένει δίπλα μου ακλόνητη. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία: το απόλυτο αγαθό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments