Αθλητισμός

Ολυμπιακός πόλο Γυναικών: Επέστρεψαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ολυμπιακός πόλο Γυναικών: Επέστρεψαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης
Ολυμπιακός πόλο Γυναικών: Με την κούπα, ένα πλατύ χαμόγελο και τα μεγάλλια στο στήθος γύρισαν στη χώρα μας οι «ερυθρόλευκες» τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/5.

Ελληνικό έδαφος πάτησαν τα ξημερώματα οι πολίστριες του Ολυμπιακού, που γύρισαν στην Αθήνα ως πρωταθλήτριες Ευρώπης μετά από τον θρίαμβο του Σαββάτου (1/5) επί της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη.

Ο Χάρης Παυλίδης και οι αθλήτριές του απόλαυσαν μια μικρή υποδοχή στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τώρα θα απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης με το μυαλό στον επόμενο στόχο και στο επόμενο τρόπαιο.

Όλες τους ήρθαν με ένα πλατύ χαμόγελο μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαν, με το βαρύτιμο τρόπαιο της LEN Euroleague, αλλά και τα χρυσά τους μετάλλια στο στήθος.

Υποδοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει έμπρακτα ότι στηρίζει όλα τα τμήματα του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα. Έτσι λοιπόν έκανε και κάνει και με το πόλο των γυναικών.

Μετά την άφιξη λοιπόν των πρωταθλητριών Ευρώπης στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περίμεναν τις «ερυθρόλευκες» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Περισσότεροι από 300 οπαδοί του συλλόγου έδωσαν βροντερό παρών στο Φάληρο, προκειμένου να αποθεώσουν τις αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη για τον άθλο που έκαναν.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments