Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: Το σοκαριστικό στοιχείο που έχει να αντιμετωπίσει η παραγωγή του Survivor

Τριαντάφυλλος: Το σοκαριστικό στοιχείο που έχει να αντιμετωπίσει η παραγωγή του Survivor
Τριαντάφυλλος: Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor. Τι έχει κάνει άνω - κάτω τον Ατζούν με τη συμμετοχή του.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor. Ο ίδιος έχει τα πάνω του και τα κάτω του, υπάρχουν στιγμές που φαίνεται να περνάει καλά, όπως όταν τραγούδησε (κάτι που είναι και η δουλειά του), ενώ προφανώς δεν αισθάνεται καλά όταν είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Σίγουρο είναι ότι ο Τριαντάφυλλος είναι πολύτιμος για τον Ατζούν και τον ΣΚΑΪ, καθώς μόνο τα μηνύματα που στέλνουν οι υποστηρικτές του για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι έχουν χαρίσει στον Τούρκο παραγωγό μια μικρή περιουσία. Άλλωστε, η παρουσία του και ο τρόπος που αντιδρά φέρνουν τηλεθέαση στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr, υπάρχει κι ένα στοιχείο, όμως, που δεδόμενα κάνει τον Ατζούν να βγαίνει από τα ρούχα του. Διότι ο Ντάφι, όπως είναι το παρατσούκλι του, κατόρθωσε να σπάσει ένα ρεκόρ που δύσκολα θα μπορέσει ποτέ κανείς άλλος παίκτης να το καταρρίψει. Όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά σε όλα τα Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί από πουθενά, βάσει της συμφωνίας που έκανε με τον Τούρκο παραγωγό έχει μέχρι στιγμής βγάλει περίπου 100.000 ευρώ.

Τριαντάφυλλος: Το σοκαριστικό στοιχείο που έχει να αντιμετωπίσει η παραγωγή του Survivor

Τριαντάφυλλος: Το σοκαριστικό στοιχείο που έχει να αντιμετωπίσει η παραγωγή του Survivor

Το εκπληκτικό, όμως, είναι ότι έχει αγωνιστεί σε μόλις 100 αγώνες (δεν έχει παίξει σε περισσότερους από 60 λόγω τραυματισμού). Αυτό σημαίνει ότι ο Ατζούν πληρώνει πολύ ακριβά τις συμμετοχές του, δίνοντας 1.000 ευρώ για κάθε του ματς.

Με βάση αυτά και αφού ο Τριαντάφυλλος έχει κερδίσει μόλις 27 αγώνες, τότε προκύπτει ότι ο Τούρκος του δίνει 3.703 ευρώ για κάθε νίκη.

Πολλά χρήματα έχει πάρει και ο Γιώργος Κοψιδάς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μισθός των πρώην Διάσημων ανά εβδομάδα φαίνεται να φτάνει μέχρι και τα 6.500 ευρώ, ενώ των πρώην Μαχητών κυμαίνεται από 500 έως 1000. Ο Γιώργος Κοψιδάς, για παράδειγμα, φημολογείται ότι έπαιρνε 6.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και στην ερώτηση για το χρηματικό ποσό που έβγαλε όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να συμμετάσχω σε ριάλιτι. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι το Survivor μου ταίριαζε γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και εγώ έχω αθλητικό background καθώς υπήρξα επί χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Επίσης, λατρεύω το ότι διαδραματίζεται μέσα στη φύση, όπου νιώθω ελεύθερος. Ήθελα ακόμα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου αφού οφείλω να ομολογήσω ότι το Survivor έχει πολλή πείνα. Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing και, τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, όλα ήταν παγωμένα εξαιτίας του κορονοϊού. Δεν ξέραμε πότε θα ξαναδουλέψουμε, ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει».

Και συνέχισε: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για τα χρήματα που έλαβα ο ίδιος. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έκαναν οι συμπαίκτες μου. Το ποσό που πήρα είναι εξαιρετικό για την εποχή που ζούμε, όπως επίσης και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πάω στον Άγιο Δομίνικο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments