Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Μαρίνα Πατούλη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό
Μαρίνα Πατούλη: Η ίδια ενημέρωσε τους ακολούθους της στα social media σχετικά με την πορεία της υγείας της.
Μαρίνα Πατούλη: Η ίδια ενημέρωσε τους ακολούθους της στα social media σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, με την ίδια να ενημερώνει τους ακολούθους της στο Facebook και το Instagram.

Με ένα αρκετά λογοτεχνικό κείμενο, η Μαρίνα Πατούλη έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ύστερα από εξέταση με rapid test. H ίδια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που περνάει ύστερα από τον χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ενώ έδειξε ότι έχει συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και ενημερώνει όσα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στο τέλος της ανάρτησής της εύχεται να μην έχει μεταδώσει σε κανένα τον ιό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στα social media:

«Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορωνοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!).

Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς. Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας.

Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο. Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή.

Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει. Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα.

Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές «Ναι». Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό.

Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments