Διεθνή

Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί μετά από κατάρρευση γέφυρας

Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί μετά από κατάρρευση γέφυρας
Μεξικό: Τραγωδία στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν γέφυρα κατέρρευσε σε δρόμο. Οι πρώτες εικόνες.

Τραγωδία στο Μεξικό. Η χώρα της Κεντρικής Αμερικής θρηνεί για την απώλεια τουλάχιστον 15 ανθρώπων μετά από κατάρρευση γέφυρας στην πόλη του Μεξικό. Να σημειώσουμε ότι άλλη μια έκτακτη είδηση έχει γίνει γνωστή σήμερα από την αμερικάνικη ήπειρο αφού υπήρξαν πυροβολισμοί και απόπειρα εισβολής στη CIA.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 70 έχουν τραυματιστεί στην πρωτεύουσα του Μεξικό, μετά από κατάρρευση γέφυρας σε γραμμή του μετρό της πόλης, το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαΐου.

H τηλεόραση της χώρας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετέδωσαν εικόνες από την υπέργεια διάβαση να καταρρέει και να πέφτει πάνω στα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα από κάτω. Σύμφωνα με την δήμαρχο της πόλης, Κλαούντια Σέινμπάουμ , 70 άτομα τραυματίστηκαν, 34 νοσηλεύονται, ενώ πολλοί ακόμα άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται ακόμα παγιδευμένοι μέσα στο τρένο.

Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί μετά από κατάρρευση γέφυρας

Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί μετά από κατάρρευση γέφυρας

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα. Δείτε τις εικόνες που μεταδίδουν τα μεξικάνικα Μέσα Ενημέρωσης.

Χρήστες του Twitter έχουν δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες από την τραγωδία με την κατάρευση της γέφυρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί και έχει πάει στους 20. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι και παιδιά, ενώ οι τραυματίες μεταφέρονται στα νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments