Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκε με τον Μίνω Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκε με τον Μίνω Μάτσα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώην υπουργός Τουρισμού έκανε και ανάρτηση στο Instagram για το ευτυχές γεγονός. Το μήνυμα που έστειλε μέσω των social media.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παντρεύτηκε σε μια λιτή τελετή με τον αγαπημένο της, Μίνω Μάτσα. H βουλευτής του κυβερντηικού κόμματος και ο αγαπημένος συνθέτης παντρεύτηκαν παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η νύφη, μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε: «”Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», ενώ τάγκαρε τον σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, παρόντες ήταν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελενη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην γνωστή εξοχική κατοικία Μάτσα στις Σπέτσες.

Είναι ζευγάρι από τα τέλη του 2019

Η σχέση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα φαίνεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019. Στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019 εμφανίστηκαν μαζί στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και λίγες ημέρες αργότερα απαθανατίστηκαν φωτογραφικά ο ένας πλάι στον άλλον στο θέατρο Παλλάς, στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία», την οποία ο μουσικός επένδυσε με πρωτότυπη μουσική, με το ομότιτλο τραγούδι.

Είναι εξακριβωμένο ότι οι δυο τους έκαναν παρέα και συναντιόντουσαν σε εξόδους με κοινούς φίλους, αλλά και συγγενείς της διαπιστωμένα φιλότεχνης Ολγας.

Τότε, το περιβάλλον της κυρίας Κεφαλογιάννη διέψευδε ότι ήταν ζευγάρι με τον Μίνωα Μάτσα: Και οι δύο είχαν λίγο καιρό πριν υποστεί «συναισθηματικές απώλειες», αφού εκείνη είχε χωρίσει από τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη και εκείνος από την πρωταγωνίστρια των Αγριων Μελισσών, Μαρία Κίτσου.

Ποια είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη

H Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975.

Διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά, από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Εξελέγη βουλευτής του Νομού Ρεθύμνης Κρήτης στις εκλογές του 2007 και του 2009.

Από το 2012 εκλέγεται πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Α΄Αθηνών (26 Μαΐου 2012, 25 Ιανουαρίου 2015, 7 Ιουλίου 2019 (και στις εκλογές του Ιουνίου 2012 και του Σεπτεμβρίου 2015 με λίστα).

Όλγα Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκε με τον Μίνω Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκε με τον Μίνω Μάτσα

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στο Εμπορικό Δίκαιο & το Δίκαιο Επιχειρήσεων (LL.M) και από το Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University στην Βοστώνη στις Διεθνείς Σχέσεις (GMAP).

Εργάζεται ως δικηγόρος Αθηνών από το 1999, ενώ στην αρχή της σταδιοδρομίας της δούλεψε στη Νέα Υόρκη και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Από το 2004 έως το 2006 ήταν συνεργάτιδα του τότε Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή σε νομικά θέματα.

Έχει γράψει το βιβλίο «Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό Ζήτημα», το οποίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων.

Είναι επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U) και επίτιμο μέλος στο I.C.C. Women Hellas (Hellas International Chamber of Commerce Women).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments