Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία «έριξε» το Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία «έριξε» το Instagram
Ελένη Μενεγάκη: Πανέμορφη με λαμπερό χαμόγελο με τα δυο υπέροχα μάτια της να φωτίζουν. Η νέα φωτογραφία έριξε το Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη νέα σεζόν έχοντας ήδη ανακοινωθεί από το Mega. Αυτό το Πάσχα μπορεί να μην πέρασε τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και να παρέμεινε στο κλεινό άστυ, αλλά βρήκε την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αφού ως γνωστόν απόλυτη προτεραιότητα για την ίδια είναι η οικογένειά της.

Σήμερα το πρωί (4/5), η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι της και μείναμε για ακόμα μια φορά άναυδοι με το πόσο κούκλα είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε μια selfie φωτογραφία και έστειλε τη δική της καλημέρα στους πάνω από ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας: “Όμορφη μέρα! Καλημέρα!”.

Βαμμένη και ποζάροντας στον φακό η παρουσιάστρια. «τρέλανε» τους θαυμαστές της, καθώς η φωτογραφία συγκέντρωσε 5.000 likes σε λιγότερο από 15 λεπτά, ενώ έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τα 26.000 likes. Η Ελένη δεν ξεχνάει ποτέ το κοινό της και φροντίζει σε (σχεδόν) καθημερινή βάση και μοιράζεται μαζί του στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ελένη Μενεγάκη: Αναλυτικά η ανακοίνωση του Mega

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή ξεκίνησε η φημολογία ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν -αυτή που διανύουμε τώρα- δεν θα είναι στην τηλεόραση. Την 1η Απριλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της συγκινημένη και με όλη της την οικογένεια στο πλευρό.

Η ίδια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια, το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Παράλληλα, είπε: «Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου.

Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά, θα είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments