Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα της επένδυση

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα της επένδυση
Ελένη Μενεγάκη: Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πριν από λίγες ημέρες προχώρησαν σε μία νέα επενδυτική κίνηση.

Το νέο επαγγελματικό της βήμα φαίνεται πως ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί το Σάββατο με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη και το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στα μέσα Ιανουαρίου στην Κηφισιά, όπου σύμφωνα με το περιοδικό το δημοφιλές ζευγάρι είχε μεταβεί σε κτίριο προκειμένου να συναντηθεί με επαγγελματία διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων. Το κτίριο αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα, τα οποία το ζευγάρι σκέφτεται να εκμεταλλευτεί εμπορικά. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη κρατούσε στα χέρια της την κάτοψη με τα σχέδια του κτιρίου.

Πιο συγκεκριμένα με το ίδιο ρεπορτάζ και τα λεγόμενα του δημοσιογράφου της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου πρόκειται για μια αγορά ενός μεγάλου πολυτελούς οικήματος με πολλούς ορόφους στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύντροφος συναντήθηκαν με έναν επαγγελματία διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων και το ραντεβού τους διήρκησε περίπου μία ώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, όπου η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να επενδύσει σε ακίνητα.

Δείτε φωτογραφίες της παρουσιάστριας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments