Πολιτική

Μαρία Συρεγγέλα: Εμβολιάστηκε με το AstraZeneca

Μαρία Συρεγγέλα: Εμβολιάστηκε με το AstraZeneca
Μαρία Συρεγγέλα: Η υφυπουργός Εργασίας εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού. Τι ανέφερε σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Η Μαρία Συρεγγέλα μίλησε για τους εμβολιασμούς και εμβολιάστηκε η ίδια με το σκεύασμα της Astrazeneca. Να θυμίσουμε πως με το συγκεκριμένο εμβόλιο είχε εμβολιαστεί, τόσο η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, όσο και ο Γιώργος Κώτσηρας.

Πιο συγκεκριμένα, με AstraZeneca εμβολιάστηκε το μεσημέρι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, η οποία είχε κλείσει ραντεβού στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα της. Μαρία Συρεγγέλα

Οι δηλώσεις

«Σήμερα, ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του AstraZeneca. Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω για το Πάσχα, για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες μου» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός κ. Συρεγγέλα και ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου, «που με αφοσίωση, επαγγελματισμό και δύναμη, δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας».

Επίσης, η υφυπουργός τόνισε: «όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το δύσκολο χρόνο, που περάσαμε, λόγω της πανδημίας. Γι’ αυτό, με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την “Ελευθερία”, εμβολιαζόμαστε».

Παράλληλα, η κ. Συρεγγέλα προτρέπει όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, λέγοντας πως «μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία, θα μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας και να νιώσουμε και πάλι ελεύθερες και ελεύθεροι».

Εμβολιάστηκε και η Δόμνα Μιχαηλίδου

Την Μεγάλη Τρίτη εμβολιάστηκε και η υφυπουργός Εργασίας , Δόμνα Μιχαηλίδου, με την ανακοίνωση του υπουργείου να αναφέρει  «Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εμβολιάστηκε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι με AstraZeneca στο εμβολιαστικό κέντρο Κ.Ε.Φ.Ο.Κ. H Δόμνα Μιχαηλιδου, που είναι το νεαρότερο μέλος της κυβέρνησης, ήταν και η πρώτη που εμβολιάστηκε στην ηλικιακή ομάδα 30-39 καθώς έλαβε το σχετικό ενημερωτικό SMS χθες το βράδυ.

Η κυρία Μιχαηλίδου ανυπομονούσε να έρθει η σειρά της, τόσο γιατί όπως είναι γνωστό επισκέπτεται συχνά Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και δομές που διαμένουν παιδιά αλλά για να μπορεί χωρίς φόβο να συναντήσει τους οικείους της που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments