Τεχνολογία

Spotify τραγούδια: Νέα λίστα για τους εμβολιασμούς

Spotify τραγούδια: Νέα λίστα για τους εμβολιασμούς
Spotify τραγούδια: Με βάση τα τραγούδια που έχουν επιλέξει διαφαίνεται ότι η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και το χιούμορ είναι τα κεντρικά θέματα στις λίστες.

Μία νέα επιμελημένη λίστα με τραγούδια που φέρει τον τίτλο «Vaccine Songs» (Τραγούδια Εμβολίου) δημοσίευσε πρόσφατα η υπηρεσία ψηφιακής μουσικής Spotify με την ελπίδα οι ακροατές να ακούν τα τραγούδια της όταν γιορτάζουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, με τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού να συνεχίζονται, οι υπεύθυνοι του Spotify είπαν ότι παρατήρησαν μία νέα τάση, τη ζήτηση τραγουδιών με θέμα τα εμβόλια. Πρόσφατα, η υπηρεσία ψηφιακής μουσικής δημοσίευσε μία νέα επιμελημένη playlist που φέρει τον τίτλο «Vaccine Songs» (Τραγούδια Εμβολίου), για ακροατές που θέλουν να γιορτάσουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Τα κεντρικά θέματα στις λίστες

«Από την 1η Ιανουαρίου οι θαυμαστές του Spotify δημιούργησαν περισσότερες από 7.700 playlists παγκοσμίως», αναφέρει η υπηρεσία streaming σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι υπήρξε αύξηση, μέσα σε 90 μέρες, 350% στη δημιουργία playlists που συνδέονται με το εμβόλιο κατά της Covid-19 από θαυμαστές.

Με βάση τα τραγούδια που έχουν επιλέξει διαφαίνεται ότι η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και το χιούμορ είναι τα κεντρικά θέματα στις λίστες, διευκρινίζεται. Η λίστα περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο στο Get Vaccine Answers, που παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Μεταξύ άλλων η λίστα περιλαμβάνει τα τραγούδια «The Cure» (Η Θεραπεία) της Lady Gaga, «Feeling Good» της Νίνα Σιμόν, «How to save a life» (Πως να σώσεις μια ζωή) του συγκροτήματος The Fray, «Waiting on the world to change» (Περιμένοντας τον κόσμο να αλλάξει) του Τζον Μάγιερ, «Do it» (Κάντο) των Chloe x Halle.

Η δοκιμή που εκνεύρισε τους χρήστες

Πριν από λίγες ημέρες, οι «Ιστορίες» εντοπίστηκαν πρώτα σε μια playlist με μίξη χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπου αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Jennifer Lopez, Kelly Clarkson, Pentatonix και άλλοι, εμφανίζονται σε σύντομα clips για να αναφέρουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

«Στο Spotify συχνά διεξάγουμε αρκετά πειράματα σε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη. Μερικές από αυτές τις δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για να το πετύχουμε αυτό και άλλες γίνονται απλά ένα σημαντικό μάθημα. Δεν έχουμε περισσότερα νέα να μοιραστούμε μαζί σας για τα μελλοντικά μας σχέδια αυτή τη στιγμή», αναφέρεται σε ανακοίνωση της σουηδικής υπηρεσίας αναπαραγωγής μουσικής.

Με αυτόν τον τρόπο, το Spotify επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δοκιμή και δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε και αν θα διατεθεί το χαρακτηριστικό ευρέως. Εξάλλου, δεν το πήραν όλοι οι χρήστες… καλά ενώ μερικοί δεν έκρυψαν και τον εκνευρισμό τους, ζητώντας- μέσω Twitter– να εξαφανισθούν οι «Ιστορίες»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments