Ελλάδα

SMS στο 13033: Πώς θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

SMS στο 13033: Πώς θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο
SMS στο 13033: Ανοίγουν αύριο οι οργανωμένες παραλίες, αλλά για να πάμε να κάνουμε μπάνιο χρειάζεται να στείλουμε το κατάλληλο μήνυμα από το κινητό μας.

Το SMS στο 13033 μας χρειάζεται και για να επισκεφθούμε τις οργανωμένες παραλίες αφού για τη μετακίνηση σε αυτές απαιτείται μήνυμα με τον κωδικό κωδικό 6. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε τις προηγούμενες μέρες, ενώ την επανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ, από τότε που έγινε γνωστή η απόφαση, οι προετοιμασίες για να υποδεχθούν τον κόσμο από τους επαγγελματίες του χώρου είναι πυρετώσεις. Συγκεκριμένες αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες, αντισηπτικά και απολύμανση. Συνεργεία στήνουν ομπρέλες. Βάζουν ξαπλώστρες με τη μεζούρα στα χέρια. Καθαρίζουν την άμμο.

Οι διαχειριστές των οργανωμένων παραλιών τρέχουν να προλάβουν έτσι ώστε αύριο να μπορούν να υποδεχθούν τους πρώτους λουόμενους της σεζόν.

Με οδηγό το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία οι εργαζόμενοι έχουν τοποθετήσει δύο ξαπλώστρες ανά ομπρέλα… που μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειες.

Η ελάχιστη απόσταση από ομπρέλα σε ομπρέλα είναι 4 μέτρα ενώ θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης. Υποχρεωτικά θα είναι και τα self – test και οι μάσκες για τους εργαζόμενους, ενώ η μετάβαση θα γίνεται με τον κωδικό «6» στο 13033, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται δια ροπάλου, η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach μπαρ.

SMS στο 13033: Πώς θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

SMS στο 13033: Πώς θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Αρκετοί είναι αυτοί που δεν περιμένουν το άνοιγμα των οργανωμένων πλαζ και από σήμερα πήγαν στις ανοργάνωτες παραλίες, όπως είχε γίνει και το Πάσχα που στις παραλίες της Αττικής υπήρξε μεγάλος συνωστισμός.

Ωστόσο, με τη σκέψη πως στις οργανωμένες πλαζ ενδεχομένως να υπάρξει αύριο και μεθαύριο συνωστισμός, αρκετοί είναι εκείνοι που ήδη σκέφτονται πιο απομακρυσμένες παραλίες με σίγουρες αποστάσεις.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών γίνονται και στη Θεσσαλονίκη. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν να στήνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Τα μέτρα και οι αποστάσεις παραμένουν καθώς και η ατομική ευθύνη ώστε να επιστρέψουμε επιτυχημένα στην κανονικότητα. Στο Καβούρι και την παραλία Μπαξέ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου κατέγραψε τις προετοιμασίες εν όψει του αυριανού ανοίγματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments