Video

Κόνι Μεταξά: Το ξέσπασμα της στο Instagram

Κόνι Μεταξά: Το ξέσπασμα της στο Instagram
Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και γνωστή influencer προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Νέο βίντεο ανήρτησε η Κόνι Μεταξά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αντέδρασε στο Instagram μετά από κάποιες αναρτήσεις followers που προέτρεπαν τους άλλους να της κάνουν report προκειμένου να κλείσει ο λογαριασμός της. Να θυμίσουμε πως η ίδια με άλλο βίντεο είχε απαντήσει και για τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το ξέσπασμα της στο Instagram

Η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram, όπως αναφέρει το Tlife.

Με κλάματα, φωνές και τον αυθορμητισμό της ηλικίας της, λοιπόν, η Κόνι Μεταξά ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».

Ποια είναι η Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά (πραγματικό όνομα: Κωνσταντίνα Παγκοζίδη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά.

Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο «Campion» και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και μιούζικαλ στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε «Κόνι Μεταξά» διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Κόνι Πανταζή, αγγλικά: Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2014, συμμετέχοντας στη σειρά του MEGA, «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδύθηκε την κόρη των Κώστα Κόκλα και Ζέτας Δούκα. Το 2015, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Feel The Music» με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music και παράλληλα, ξεκίνησε live εμφανίσεις στο Gialino Music Theater μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. Το 2015 επίσης συμμετείχε στο cabaret show «Εδώ και Τώρα». Το 2016, συνεργάστηκε με τους Arva, Issoropistis, Koba & P.L. για το τραγούδι «Risko».

Το 2017, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ελληνικό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το τραγούδι «Sha La La» μαζί με την Josephine. Το τραγούδι αυτό αποτελεί επανεκτέλεση του τραγουδιού «Κι όλο χάλαγε τ’ αμάξι» του Νότη Χριστοδούλου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments