Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αλλοδαποί σεσημασμένοι οι δράστες υποστηρίζει ο Μπαλάσκας

Γλυκά Νερά: Αλλοδαποί σεσημασμένοι οι δράστες υποστηρίζει ο Μπαλάσκας
Γλυκά Νερά: Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στις κινήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα στα Γλυκά Νερά.

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προχωράει σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τον εντοπισμό των στυγνών εγκληματιών.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και αναφέρθηκε στις κινήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα στα Γλυκά Νερά.

«Φαίνεται ότι είναι αλλοδαποί, ενδεχομένως από το ανατολικό μπλοκ και ενδεχομένως να έχουν κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις. Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

«Δεν είναι Έλληνες, τους άκουσε ο νεαρός πιλότος και κατάλαβε από τα σπαστά ελληνικά ότι είναι αλλοδαποί», πρόσθεσε και τόνισε ότι   έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι ειδικοί βρίσκονται δίπλα στον σύζυγο του θύματος, προκειμένου να θυμηθεί λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό των δραστών.

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της νεαρής γυναίκας

Η σοκαριστική δολοφονία οδήγησε τις Αρχές σε μία πράξη όχι τόσο συνηθισμένη για τα ελληνικά δεδομένα, αυτή της επικήρυξης των στυγνών δολοφόνων που στραγγάλισαν την άτυχη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως δίνεται αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών που σκότωσαν εν ψυχρώ την 20χρονη Κάρολαϊν, δίπλα στο μωρό της, ενώ ο σύζυγός τους ήταν δεμένος χειροπόδαρα κι ο σκύλος τους επίσης νεκρός και σκοτωμένος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως εξασφαλίζεται ανωνυμία για τυχόν άτομα που θα παράσχουν πληροφορίες στις Αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments