Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της νεαρής γυναίκας

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της νεαρής γυναίκας
Γλυκά Νερά: Οι Αρχές υπόσχονται ανωνυμία για όσους δώσουν στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η στυγνή δολοφονία της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά πάγωσε το πανελλήνιο. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ανατριχιάζουν, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός μωρού 11 μηνών, το οποίο βρέθηκε να κλαίει δίπλα στη νεκρή μητέρα του.

Η σοκαριστική δολοφονία οδήγησε τις Αρχές σε μία πράξη όχι τόσο συνηθισμένη για τα ελληνικά δεδομένα, αυτή της επικήρυξης των στυγνών δολοφόνων που στραγγάλισαν την άτυχη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως δίνεται αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών που σκότωσαν εν ψυχρώ την 20χρονη Κάρολαϊν, δίπλα στο μωρό της, ενώ ο σύζυγός τους ήταν δεμένος χειροπόδαρα κι ο σκύλος τους επίσης νεκρός και σκοτωμένος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως εξασφαλίζεται ανωνυμία για τυχόν άτομα που θα παράσχουν πληροφορίες στις Αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Το χρονικό της δολοφονίας – Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ήταν μια μεζονέτα, παραβιάζοντας παράθυρο στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά της οικείας με σκοπό να ληστέψουν, αλλά και να βγάλουν από τη μέση όποιον τους στεκόταν εμπόδιο. Οι δράστες δολοφόνησαν την 20χρονη δίπλα στο 11 μηνών παιδί της και κρέμασαν στα κάγκελα το σκυλί της οικογένειας.

Ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments