Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα που δολοφονήθηκε

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα που δολοφονήθηκε
Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα που δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού από διαρρήκτες στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Η φρικτή δολοφονία της 20χρονης μητέρας μπροστά στα μάτια του δεμένου συζύγου της και στο μόλις 11 μηνών μωρό τους έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ενώ από τη μανία των δολοφόνων δεν γλίτωσε ούτε ο σκύλος της οικογένειας που βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα του σπιτιού.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα γίνονταν έκλεινε το 20 έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing. Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Πήραν 10.000€ – Κρέμασαν ανάποδα το σκύλο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ήταν μια μεζονέτα, παραβιάζοντας παράθυρο στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά της οικείας με σκοπό να ληστέψουν, αλλά και να βγάλουν από τη μέση όποιον τους στεκόταν εμπόδιο… Δεν δίστασαν να δολοφονήσουν μια 20χρονη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και να κρεμάσουν από τα κάγκελα και το σκυλί της οικογένειας για να μην γαυγίσει…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Με τη μύτη έγινε η κλήση

Αν και δεμένος, ο 30χρονος κατάφερε να μπορέσει να συρθεί στο τηλέφωνο και με τη μύτη του να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον ΑΝΤ1.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ελάχιστα είναι τα πράγματα που έχει μπορέσει να πει στην αστυνομία, καθώς είναι σοκαρισμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments