Αθλητισμός

Σφαιρόπουλος: Σε καταφύγια λόγω των βομβαρδισμών

Σφαιρόπουλος: Σε καταφύγια λόγω των βομβαρδισμών
Σφαιρόπουλος: Νύχτα τρόμου για τον Έλληνα προπονητή μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ που φυγαδεύτηκε σε καταφύγιο λόγω των βομβαρδισμών.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στη Λωρίδα της Γάζας είναι εκρηκτική με τους βομβαρδισμούς Ισραηλινών και Παλαιστίνιων να ταράσσουν την περιοχή τα τελευταία 24ωρα. Η χθεσινή νύχτα ήταν βραδιά τρόμου για όσους βρίσκονται στο Τελ Αβίβ, καθώς η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτες ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στις γειτονιές παλαιστίνιων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αρκετοί ξένοι που εργάζονται στο Ισραήλ αυτή την περίοδο φυγαδεύτηκαν σε καταφύγια. Αρκετοί εξ αυτών Έλληνες, όπως ο Νίκος Βέρτης που βρίσκεται στην ισραηλινή πρωτεύουσα για συναυλία, αλλά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μαζί με τον Βασίλη Γεραγωτέλλη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μπάσκετ υποχρεώθηκαν να περάσουν αρκετές ώρες σε καταφύγια, με τις πυραυλικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας να είναι απανωτές!

Νύχτα τρόμου. Μπόλικο καρδιοχτύπι. Και φόβος. Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι και πάλι τεταμένη και οι πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας επαναφέραν τον τρόμο. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Βασίλη Γεραγωτέλλη να μπαίνουν στα καταφύγια και να περνούν μερικές ώρες σε αυτά.

Οι σειρήνες ήχησαν, καλώντας τον κόσμο να κατευθυνθεί στην οποία ασφάλεια μπορούν να παρέχουν τα ειδικά καταφύγια. Κάτι που σχολίασε και ο προπονητής της Χαποέλ Χολόν, Στέφανος Δέδας, ο οποίος βρέθηκε επίσης σε καταφύγιο.

Μάλιστα ο Δέδας περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε σε ποστ που έκανε στις σελίδες του στα social media. Αναλυτικά ο Ελληνας προπονητής ανέφερε: «Σε αυτές τις στιγμές που τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν από την Ελλάδα και το Ισραήλ μαζί μου και με την οικογένειά μου για να δουν αν είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Το αιματοκύλισμα και οι πολεμικές συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη φαίνεται πως δεν θα έχει σύντομο και αίσιο τέλος. Οι ρουκέτες και οι πολεμικές σειρήνες τρομοκρατούσαν και ξαγρύπνησαν τον άμαχο πληθυσμό σε Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ και σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. Η Χαμάς εκτόξευσε 200 ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τα πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας με τραγικό απολογισμό τον θάνατο 30 Παλαιστίνιων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments