Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Ν’ ακολουθήσει τη συνταγή του Μπότου για τους μικρούς η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Ν’ ακολουθήσει τη συνταγή του Μπότου για τους μικρούς η ΑΕΚ»
Κετσετζόγλου: O γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να χειριστεί τους μικρούς με τον ίδιο τρόπο που χειρίστηκε τον Μπότο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με τον τρόπο που πρέπει η ΑΕΚ να χειριστεί του νέους παίκτες. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος έχει αναφέρει ότι η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον τρόπο που πρέπει ν’ αξιοποιηθούν από την ΑΕΚ.

“Οι μικροί της Ένωσης έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν στην μεγάλη ομάδα”

Ο ρεπόρτερ της ομάδας, μίλησε στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, και σημείωσε ότι -άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό- οι μικροί της «Ένωσης» έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν στη μεγάλη ομάδα.

Με χαρακτηριστικότερη περίπτωση λοιπόν τον Μιτάι (για τον οποίο σημείωσε ότι διαθέτει τα προσόντα ώστε πριν κλείσει τα 20 να είναι βασικός στην ΑΕΚ) τόνισε ότι θα πρέπει ν’ ακολουθηθεί η συνταγή του Γιάννη-Φοίβου Μπότου, που μετακόμισε στην Ολλανδία για να βρει χρόνο συμμετοχής και αποδείχθηκε καταλυτικός για την άνοδο της Γκο Αχέντ Ιγκλς στην Eredivisie.

Σε αναζήτηση προπονητή ο δικέφαλος

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θα έδινε μέχρι και 1,2 εκατομμύρια συνολικά για τον Λουτσέσκου, μαζί με όλο το επιτελείο του.Ωστόσο είναι ενδεικτικό του τι ψάχνει η «Ένωση»: Δηλαδή έναν προπονητή που θα μπορεί να της δημιουργήσει την ίδια σιγουριά ότι θα φτιάξει καλή ομάδα μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με παράδειγμα την πρώτη χρονιά του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ο «Δικέφαλος» έχει άνεση να ψάχνει από τώρα τον νέο προπονητή της επόμενης σεζόν, αφού εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη κι όπως επεσήμανε ο Κετσέτζογλου το θέμα τεχνικού πρέπει να κλείσει στα μέσα με τέλη Μαΐου. Όπως τόνισε η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο συγκεκριμένου στυλ προπονητή στο πλάνο της. «Ψάχνει έναν σύγχρονο τεχνικό που θα βελτιώσει την ομάδα συνολικά, αλλά και τον κάθε ποδοσφαιριστή προσωπικά, ανεβάζοντας και παίκτες από την Ακαδημία» όπως είπε χαρακτηριστικά. Η ομάδα είναι σε μια κατάσταση δύσκολη και ο χρόνος πιέζει για την έλευση νέου κόουτς.

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments