Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ψάχνει Λουτσέσκου η ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: Ψάχνει Λουτσέσκου η ΑΕΚ
Κετσετζόγλου: Σε αναζήτηση προπονητή είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το βασικό στοιχείο του προπονητή που θα ήθελε η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν στον πάγκο της επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι το θέμα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φαίνεται να προχωρά, εξαιτίας των μεγάλων αντιδράσεων που διαπιστώθηκαν και κρίθηκε ως ρίσκο υψηλού κινδύνου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θα έδινε μέχρι και 1,2 εκατομμύρια συνολικά για τον Λουτσέσκου, μαζί με όλο το επιτελείο του.

Ωστόσο είναι ενδεικτικό του τι ψάχνει η «Ένωση»: Δηλαδή έναν προπονητή που θα μπορεί να της δημιουργήσει την ίδια σιγουριά ότι θα φτιάξει καλή ομάδα μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με παράδειγμα την πρώτη χρονιά του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, σημείωσε ότι έχει γίνει προεργασία εδώ και τρεις μήνες για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα σε όλες τις θέσεις (και η διαδικασία θα τρέξει μετά την απόφαση για τον τεχνικό), ενώ απάντησε και για το θέμα Ολιβέιρα, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ. «Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει, δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, ψάχνεται και για έξω, για καλύτερα πρωταθλήματα. Η ΑΕΚ δεν θα περιμένει, ούτε θα ανεβάσει την προσφορά της» είπε, ενώ ισχυρίστηκε πως έχει γίνει ιδιαίτερη διεργασία για αρκετούς παίκτες σε πολλές θέσεις.

Ο «Δικέφαλος» έχει άνεση να ψάχνει από τώρα τον νέο προπονητή της επόμενης σεζόν, αφού εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη κι όπως επεσήμανε ο Κετσέτζογλου το θέμα τεχνικού πρέπει να κλείσει στα μέσα με τέλη Μαΐου.

Όπως τόνισε η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο συγκεκριμένου στυλ προπονητή στο πλάνο της. «Ψάχνει έναν σύγχρονο τεχνικό που θα βελτιώσει την ομάδα συνολικά, αλλά και τον κάθε ποδοσφαιριστή προσωπικά, ανεβάζοντας και παίκτες από την Ακαδημία» όπως είπε χαρακτηριστικά. Η ομάδα είναι σε μια κατάσταση δύσκολη και ο χρόνος πιέζει για την έλευση νέου κόουτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments