Αθλητισμός

Super League: Τα στιγμιότυπα των χθεσινών αγώνων

Super League: Τα στιγμιότυπα των χθεσινών αγώνων
Super League: Τα στιγμιότυπα των χθεσινών αγώνων. Φιέστα τίτλου για τον ΟΣΦΠ, 1-0 τον ΠΑΟΚ, ισόπαλα τα ματς, ΑΡΗΣ - ΠΑΟ και ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ.

Με δυο ισοπαλίες και μια νίκη ολοκληρώθηκε η 9η και προτελευταία αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 46ο και δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, σε μια εντυπωσιακή φιέστα τίτλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία συνοδεύτηκε με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σκορ 1-0, που αποτέλεσε μια πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη χάρης σε τέρμα του Γιώργου Μασούρα στο 32′, έπειτα από ωραία κάθετη – τελική – πάσα του Ελ Αραμπί και υποδειγματικό τελείωμα με πλασέ του Έλληνα άσσου, που πέτυχε το 11ο τέρμα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα άλλα δυο ματς έληξαν ισόπαλα. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν από έναν βαθμό χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, με τους Θεσσαλονικείς να αποχαιρετούν τη δεύτερη θέση που κρατούσαν, σχεδόν, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πούγγουρα στο 71′.

Στην Τρίπολη και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας και η ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 56′ με τον Ανσαριφάρντ και οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 63′ με τον Κότσιρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Η βαθμολογία

Έτσι, έπειτα από 35 αγωνιστικές ο πρωταθλητής Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή με 87 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος με 64, ο Άρης τρίτος με 60, η ΑΕΚ τέταρτη με 59, ο ΠΑΟ πέμπτος με 53 και ο Αστέρας Τρίπολης έκτος με 48 πόντους.

Η επόμενη αγωνιστική

Τα play offs της Super League ολοκληρώνονται την Κυριακή 16/5 με τη 10η και τελευταία αγωνιστική. Τα πάντα έχουν κριθεί με τον Ολυμπιακό να είναι πρωταθλητής από την τρίτη αγωνιστική και να περιμένει να δει σε ποιον προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ να παίρνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τα προκριματικά του Κόνφερνς Λιγκ, ενώ ΠΑΟ και Αστέρας έμειναν εκτός Ευρώπης.

Όλα ματς της επόμενης αγωνιστικής έχουν προγραμματισμένη σέντρα στις 19:30 και το ματς που ξεχωρίσει είναι το ελληνικό classico στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ οι δυο κιτρινόμαυροι, ΑΕΚ και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments