Διεθνή

ABBA: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει μετά από 40 χρόνια

ABBA: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει μετά από 40 χρόνια
ABBA: Το συγκρότημα γύρισε πίσω στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει νέα τραγούδια.

Το θρυλικό συγκρότημα ABBA, που μας χάρισε χρυσές επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα, επιστρέφει μετά από 40 χρόνια με νέα μουσική.

Το συγκρότημα παραμένει στις καρδιές μας, καθώς η μουσική του έντυσε την ταινία Mamma Mia!, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια Cher ερμήνευσε κάποιες από τις κορυφαίες επιτυχίες των ΑΒΒΑ to 2018.

Συγκεκριμένα, ο Μπιόρν Ουλβέους επιβεβαίωσε ότι οι ABBA θα επιστρέψουν το 2021 με νέα τραγούδια. Πρόκειται για την πρώτη φορά που το παγκοσμίως γνωστό σουηδικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέα μουσική μετά το 1981, με το τελευταίο τους άλμπουμ να τιτλοφορείται «The Visitors».

Το μέλος των ABBA παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα The Herald Sun, όπου και ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή:

«Θα υπάρξει νέα μουσική φέτος, αυτό είναι σίγουρο, δεν είναι πια περίπτωση που θα μπορούσε να συμβεί, θα συμβεί», είπε ο Ουλβέους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος περνούν ξανά το χρόνο τους στο στούντιο, προετοιμάζοντας τα νέα τους τραγούδια.

«Είμαστε πραγματικά, πολύ καλοί φίλοι. Οι τέσσερις βρισκόμαστε στο στούντιο για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και υπάρχει κάτι, καθώς γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει. Είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά υπάρχουν τόσο ισχυροί, ισχυροί δεσμοί μεταξύ μας».

Τον Απρίλιο, ο Μπιορν Ουλβέους έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία των avatar της μπάντας, αναφέροντας ότι τα φωνητικά των Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, Μπένι και Ανιέτα Φέλτσκογκ θα είναι περίπου ένα τόνο χαμηλότερα αλλά υποσχέθηκε ότι ο ήχος που θα ακούν οι θαυμαστές θα εξακολουθεί να είναι «πάρα πολύ ABBA».

Αναφερόμενος στη διαδικασία δημιουργίας των avatar, ο Ουλβέους είπε ότι τα μέλη του συγκροτήματος «φωτογραφήθηκαν από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες» και έκαναν «γκριμάτσες μπροστά από κάμερες».

Αναμφίβολα, οι πιστοί θαυμαστές των ABBA θα περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα νέα τραγούδια. Ήδη τα προηγούμενα τραγούδια τους είναι διαχρονικά και ακούγονται από μικρούς και μεγάλους, καθώς πολλά από αυτά έντυσαν τις κινηματογραφικές ταινίες Mamma Mia! και Mamma Mia! Here we go again.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments