Lifestyle

Άκης Πετρετζίκης: Ο Έλληνας Μίδας και τα κέρδη που ζαλίζουν

Άκης Πετρετζίκης: Ο Έλληνας Μίδας και τα κέρδη που ζαλίζουν
Άκης Πετρετζίκης: Αποδεικνύει πως πέρα από καλός chef είναι και αρκετά καλός επιχειρηματίας. Ο Έλληνας «Μίδας» και τα κέρδη που ζαλίζουν.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένα πρόσωπο της επικαιρότητας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε μια μικρή διένεξη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά η απάντησή του ήταν χιουμοριστική. Είναι ένας πετυχημένος σεφ με ήδη διακεκριμένη καριέρα στον χώρο της μαγειρικής, αλλά και ένας εξίσου πετυχημένος επιχειρηματίας που εργάζεται σκληρά και τα κέρδη του…«ζαλίζουν»…

Ο διάσημος σεφ συνδυάζει τη δημοφιλία που έχει με το να «καρποφορεί» επιχειρηματικά. Πρόκειται για τον πιο γνωστό σεφ της ελληνικής τηλεόρασης , ο οποίος διαπρέπει και στο επιχειρηματικό πεδίο. Η εταιρεία Άκης Πετρετζίκης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ το 2019 είχε έσοδα 2.502.405 ευρώ έναντι 2.492.250 ευρώ το 2019.

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 573.295 ευρώ για το 2019, από 658.282 ευρώ το 2018. Ο Άκης Πετρετζίκης, με παρουσία στην τηλεόραση, στην εστίαση έως και τα σούπερ μάρκετ, με προϊόντα που έχουν την υπογραφή του, έχει άλλη μία εταιρεία, την Άκης Πετρετζίκης Eshop ΕΕ.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Λίγους μήνες μετά ήταν ο μεγάλος νικητής του MasterChef…

Άκης Πετρετζίκης: Έχασε πολλά και κιλά και είναι αγνώριστος

Μπορεί να είναι συνέχεια μέσα στην κουζίνα και να μαγειρεύει λαχταριστά γεύματα, όμως ο Άκης Πετρετζίκης φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα. Κι αν κάποια στιγμή πάρει μερικά κιλά τότε βρίσκει τον τρόπο να τα χάσει και να είναι πάλι fit.

Ο διάσημος σεφ κατάφερε να χάσει γρήγορα τα κιλά που πήρε στην καραντίνα κι αυτό φάνηκε από τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Φανερά αδυνατισμένος και με ανανεωμένο λουκ, ο γνωστός μάγειρας ήθελε να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους στο νέο του μαγαζί. Ένας άκρως παρατηρητικός follower διαπίστωσε την αλλαγή στα κιλά του και το έγραψε στα σχόλια.

«Αδυνάτισε πάρα πολύ ο Άκης. Ή δεν τρώει αυτά που φτιάχνει ή εμείς κάτι κάνουμε λάθος στις συνταγές του και παίρνουμε κιλά. Θα το ερευνήσω». Μόνο που ο Άκης είπε να τον βγάλει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και να αποκαλύψει μόνος του τι ακριβώς είχε κάνει. Του απάντησε λοιπόν ως εξής: «Τρώω, αλλά έχω λιώσει στο ελλειπτικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments