Lifestyle

Άσχημα τα νέα για το Survivor

Άσχημα τα νέα για το Survivor
Το ριάλιτι παρουσίασε χαμηλές αποδόσεις στο χθεσινό επεισόδιο.

Άσχημα τα νέα για το Survivor, καθώς το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να βαριέται πλέον το ριάλιτι επιβίωσης και αυτό φαίνεται στα νούμερα.

Το ριάλιτι επιβίωσης χτύπαγε συνεχόμενα υψηλά νούμερα, καθώς μονίμως κράταγε την αγωνία στα ύψη. Το κοινό αδημονούσε να δει τι θα συμβεί στη σχέση του πρώην ζευγαριού Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ πολλές φορές είδαμε την πρώην παίκτρια και τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου να αγωνίζεται φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της.

Τι φταίει όμως για τις χαμηλές αποδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης;

Οπωσδήποτε η πλέον μονότονη πλοκή του ριάλιτι στις καλύβες και η έλλειψη προσωπικοτήτων έπαιξαν το ρόλο τους στην πτώση της τηλεθέασης. Επιπλέον, ηχηρή είναι η απουσία του Τζέϊμς και του Νίκου, που έδιναν απλόχερα το… αλατοπίπερο στην καθημερινότητα του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ευτυχώς που υπάρχει και ο Τριαντάφυλλος και σώζει κάπως την κατάσταση. Μπορεί ο τραγουδιστής να διχάζει του θεατές, όμως απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε στις οθόνες μας.

Όλα τα παραπάνω μαζί με το γεγονός ότι δεν υπήρχε συμβούλιο αποχώρησης έφεραν το προϊόν σε έναν απο τους χαμηλότερους μέσους όρους από την αρχή του.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις:

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής

Σαν «βόμβα» έπεσε η ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor το βράδυ της Τρίτης (11/5). Ο «πρίγκιπας» του ριαλίτι επιβίωσης δεν είναι πια παίκτης του Survivor, καθώς όπως δήλωσε δεν αντέχει άλλο ψυχικά και σωματικά μετά από πέντε μήνες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο. Το πρόβλημα υγείας και οι μεγάλες νίκες στον στίβο μάχης επιδείνωσαν την κατάστασή.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Όπως είναι λογικό ο Νίκος Μπάρτζης ξέσπασε σε κλάματα για τον φίλο του και δήλωσε πως θα τον βρει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Έπειτα ο James Καφετζής με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισε στο Survivor, είναι η φιλία του με τον Νίκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments