Lifestyle

Στέλιος Κρητικός: Πατέρας για τέταρτη φορά

Στέλιος Κρητικός: Πατέρας για τέταρτη φορά
Στέλιος Κρητικός: Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά.

Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο οποίος το ανακοίνωσε με έναν μοναδικό τρόπο τη χθεσινή μέρα, που έχει καθοριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας. Την εγκυμονύνη της ανακοίνωσε πρόσφατα και η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στέλιος Κρητικός: Ο υπέροχος τρόπος με τον οποίον ανακοίνωσε ότι θα γίνει τέταρτη φορά πατέρας

Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε την παγκόσμια ημέρα οικογένειας για να γνωστοποιήσει το ευχάριστο γεγονός, κοινοποιώντας ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραγουδάει τα «Παιδιά του Πειραιά» και μας δείχνει τα τρία του παιδιά, αλλά και την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.

View this post on Instagram

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι . Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός. Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο δυο αγόρια, τον Μιχαήλ και τον Άρη, ενώ από τον γάμο του με την Κάτια Παδοπούλου, μια κόρη, την Κόμησσα.

Στέλιος Κρητικός: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Στέλιος Κρητικός, γεννημένος στη Ρόδο, στις 14 Δεκεμβρίου 1973, είναι Έλληνας ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής.

Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο μετακομίζοντας στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με διάφορες ομάδες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με την υποκριτική. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Φοίβος Κρεμαστής, Μαρκό Μαρκόπουλου, Γλυκά Νερά και Παράδεισος Αμαρουσίου. Το 2006, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο 6Χ6 στη Γερμανία. Στέλιος Κρητικός

Ως ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Επιθυμίες», «Φιλοδοξίες», «Τα κορίτσια του μπαμπά», «L.A.P.D.» και άλλες. Στο θέατρο συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2009 μέχρι το 2016 σε διάφορες παραστάσεις. Έκτος από την συνεργασία τους σε θεατρικά έργα, συνεργάστηκαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show». Το 2018, έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor» όπου κατέκτησε την 16η θέση στην τελική κατάταξη. Τη σεζόν 2019-2020, συμμετείχε μαζί με τον γιο του Μιχαήλ-Άγγελο στο ταξιδιωτικό reality του Star Channel «Globetrotters».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments