Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Τέλος από το Survivor

Τριαντάφυλλος: Τέλος από το Survivor
Τριαντάφυλλος: Επιθυμεί να φύγει οικειοθελώς από το Survivor.

Μία νέα αναπάντεχη οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor, φαίνεται πως έρχεται να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. O Τριαντάφυλλος είναι αυτός, ο οποίος φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του Νίκου Μπάρτζη.

Τριαντάφυλλος: Ετοιμάζεται να φύγει από το Survivor

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει… στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού.

Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, εντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά.

Έφυγε οικειοθελώς και ο Τζέιμς Καφετζής

Σαν «βόμβα» έπεσε η ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor το βράδυ της Τρίτης (11/5). Ο «πρίγκιπας» του ριαλίτι επιβίωσης δεν είναι πια παίκτης του Survivor, καθώς όπως δήλωσε δεν αντέχει άλλο ψυχικά και σωματικά μετά από πέντε μήνες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο. Το πρόβλημα υγείας και οι μεγάλες νίκες στον στίβο μάχης επιδείνωσαν την κατάστασή. Τριαντάφυλλος Survivor

Μετά την νίκη της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα της ασυλίας, οι μπλε βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να υποδείξουν τους υποψήφιους για αποχώρηση. Oι μπλε ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους παίκτες να ψηφίζουν και να βγάζουν ως δεύτερο υποψήφιο τον «πρίγκιπα», ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφιο τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Να υπενθυμίσουμε πως την Δευτέρα στον τάκο βρέθηκε ο Γιώργος Κόρομι. Λίγο μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ο James Καφετζής πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Όπως ανέφερε ο καλύτερος παίκτης της μπλε ομάδας, είχε αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι παρά την κανονική ζωή του κάτι που δεν ήθελε, λέγοντας πως για εκείνον οι πέντε μήνες παραμονής του ήταν υπεραρκετοί. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως το σώμα του και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση του, δεν τον βοηθούν στο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments