Video

Survivor Spoiler 16/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor Spoiler 16/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο
Survivor Spoiler 16/5: Το νέο επεισόδιο φέρνει και αλλαγές στις ομάδες.

Το σημερινό (16/5) spoiler για το Survivor αναφέρεται στην ομάδα που είναι η επικρατέστερη στο να κερδίσει το έπαθλο. Να σημειωθεί πως ήδη φαίνεται ότι ο Τριαντάφυλλος θα αποχωρήσει οικειοθελώς, μετά τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Spoiler 16/5: Έρχονται ανακατατάξεις στις ομάδες

Ο Ατζούν ανακατεύει την τράπουλα και παρουσιάζει νέες ομάδες. Ομαδικό μεν, αλλά με περισσότερο ατομικό αφού πλησιάζουμε στο ατομικό αγώνισμα, που θα δούμε στους 8. Σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr η παραγωγή αλλάζει τις ομάδες και αυτήν την φορά όχι με δικά της κριτήρια, αλλά οι πιο γρήγοροι παίχτες θα επιλέξουν τις ομάδες. Οι δύο πιο γρήγοροι παίχτες θα βγουν έπειτα από αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι οι Κατσούλης και η Μαριαλένα. Στην περίπτωση του Κατσούλη μπορεί να είναι και ο Ηλίας, αφού δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος κέρδισε.

Οι νέες ομάδες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι ανατρεπτικές, αφού θα δούμε τον Ντάφυ στους Μπλε. Ναι καλά διβα΄σατε. Τέλος το κόκκινο για τον Ντάφυ.  Στους Κόκκινους θα δούμε Κατσούλη, Μπόγδανο, Ασημακόπουλο και Χαμπέρη. Στους Μπλε θα δούμε τους Τριαντάφυλλο, Κόρομι, Καρολίνα, Μαριαλένα και Νικολέτα.

Survivor Spoiler 16/5: Πάνε για Νίκη οι Μπλε

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι οριστικά εκτός Survivor και φυσικά η τριάδα των Μπλε χρειαζόταν ενίσχυση. Αυτό επηρεάζει και τα αγωνιστικά δεδομένα στον πρώτο στίβο μάχης της εβδομάδας. Από τη μία, Ηλίας, Σάκης, Ασημακόπουλος, Ελένη και Νικολέτα και από την άλλη Κόρο, Ντάφυ, Μαριαλένα και Καρολίνα. Έτσι το γυναικείο κομμάτι των Μπλε εκτοξεύεται με τις δύο πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αγωνίζονται μαζί.

Ποιο είναι όμως το σημείο κλειδί, που μπορεί να γύρει την πλάστιγγα στη μία ή στην άλλη πλευρά; Ο Τριαντάφυλλος! Και όπως βλέπουμε στο Survivor trailer ο Ντάφυ όχι απλά αγωνίζεται κανονικά αλλά πανηγυρίζει και νίκη. Εφόσον βλέπουμε, λοιπόν, τον Τριαντάφυλλο να έχει κερδίσει, προβάδισμα για νίκη έχουν οι Μπλε, αναφέρει το sportime.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments