Lifestyle

Μαριάννα Παινέση: Η πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη της

Μαριάννα Παινέση: Η πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη της
Μαριάννα Παινέση: Το πανέμορφο μοντέλο με τα καταγάλανα μάτια απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές μητρότητας και είναι τρισευτυχισμένη.

Η Μαριάννα Παινέση πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατά στα χέρια της εδώ και λίγες ημέρες το πρώτο της παιδί, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Προκόπη Ζορμπά. Το ζευγάρι ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή τους και δεν ξεκολλάνε από την κόρη τους.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model που ξεχωρίζει για τα υπέροχα μάτια της και το υπέροχο πρόσωπό της, έγινε μητέρα στις 4 Μαΐου, όταν γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Painesi (@marianna_painesi)

Η Μαριάννα Παινέση και ο γυμναστής σύντροφός της, θυμίζουμε ότι παντρεύτηκαν στις 11 Μαρτίου. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη σε συνέντευξή του το ζευγάρι έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και ότι ο Προκόπης ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση. Ειδικότερα, μιλώντας για τον αγαπημένο της, το φύλο του μωρού και τη γνωριμία τους, η Μαριάννα Παινέση είπε στις αρχές Φεβρουαρίου: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ καλά. Είμαι 5 μηνών. Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Περιμένουμε κοριτσάκι. Το έχουμε δει. Κλωτσάει».

«Δεν το περιμέναμε. Είπα στη Μαριάννα πως ό,τι κι αν αποφασίσει θα είμαι δίπλα της. Οπότε της είπα “πάμε, προχωράμε μαζί”. Δεν το παρακολουθούσα το GNTM. όταν αρχίσαμε να μιλάμε το GNTM ήταν προς τα τελειώματα και άρχισα να βλέπω τα τελευταία επεισόδια. Η προσέγγιση ήταν δύσκολη και ήμουν διστακτικός. Ήταν και αυτή λίγο περίεργη. Αλλά σιγά-σιγά προχώρησε το ειδύλλιο» είχε αναφέρει από την μεριά του ο Προκόπης.

Μάλιστα χθες το αγαπημένο μοντέλο έκανε και την πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη της και μοιράστηκε την ευτυχία της, δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μαριάννα Παινέση έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Τανζανία, ενώ είναι 26 ετών.

Αν και τη γνωρίσαμε ως μοντέλο μέσω του GNTM, η ίδια έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο παιδαγωγικό και έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Φαίνεται πως η αγάπη της μοιράζεται ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κλάδους, μιας και η συμμετοχή της στο ριάλιτι του star συνοδεύτηκε με αρκετά θετικά σχόλια αλλά και χαρούμενες στιγμές για την ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments