Lifestyle

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αντικαταστάτρια της Καγιά στο GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αντικαταστάτρια της Καγιά στο GNTM
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Οριστική είναι η απόφαση του καναλιού το γνωστό μοντέλο να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναμένεται να είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή του GNTM. Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγο καιρό είχε ξεκινήσει ονοματολογία σχετικά με το ποια θα πάρει την θέση του γνωστού μοντέλου στην κριτική επιτροπή, στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, το θρίλερ με την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά έλαβε ωστόσο οριστικό τέλος το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, καθώς η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούντζου ανακοίνωσε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας στο ριάλιτι μόδας, η οποία είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Λίγα λόγια για την νέα κριτή του GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, με πολλά εξώφυλλα και πασαρέλες στο ενεργητικό της. Η εντυπωσιακή 33χρονη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας. Όπως διαβάζουμε, το 2012 η 24χρονη τότε Ισμήνη, κατάφερε να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να γίνει η μούσα του και να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο Greece’s Next Top Model.

To βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Η 33χρονη έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το GNTM 4

«GNTM, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 4.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά το νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό αλλά και τις εντυπώσεις των 4 ειδικών της κριτικής επιτροπής.

Ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, υποδέχονται στην κριτική επιτροπή του GNTM 4 το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως μοντέλο από το 2003, έχοντας περπατήσει στα πιο λαμπερά catwalks σε όλο τον κόσμο και συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της παγκόσμιας μόδας (Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop). Έχει κάνει την καμπάνια της εταιρίας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

Το εντυπωσιακό μοντέλο με την εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχει υπάρξει μούσα του Gaultier ενώ έχει φωτογραφηθεί για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας του κόσμου, όπως η Vogue και το Elle. Το 2017 βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” για την ξεχωριστή της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Ισμηνή επιστρέφει στην Ελλάδα αποκλειστικά για το GNTM 4, έχοντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, για να δώσει την ευκαιρία και να αναδείξει, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, το επόμενο GNTM! Το GNTM 4 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments