Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της
Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της. Χωρίς ρετούς και πολλά φίλτρα οι φωτογραφίες, αφού δεν τα έχει ανάγκη.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz με σπουδαία καριέρα στον χώρο του μόντελιγκ, τόσο εντός συνόρων, όσο και στο εξωτερικό, ενώ αποτελεί μια από τις ωραιότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι αναλογίες του κορμιού της είναι τέλειες και διατηρείται πάντα σε φόρμα με έντονη γυμναστική και προσεγμένη διαστροφή για να έχει τη σιλουέτα της σε υψηλά επίπεδα. Πρόσφατα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της στο Instagram με μαγιό και έκανε άνδρες και γυναίκες να παραμιλούν για το καταπληκτικό σώμα που διαθέτει.

Οι φωτογραφίες δεν είχαν ρετούς, το οποίο δείχνει πως δεν έχει το έχει ανάγκη. Γιατί μπορεί η Βίκυ να έχει ήδη γράψει δεκαετίες στις πασαρέλες και να είναι ευτυχισμένη μανούλα δυο παιδιών, όμως το σώμα της παραμένει αψεγάδιαστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Στο παρελθόν, η ίδια έχει αποκαλύψει το μυστικό της:

«Η διατροφή μου έχει πολλές σαλάτες και φρούτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γεύση έχουν τα λιπαρά. Όλα χρειάζονται, και οι πίτσες και τα σουβλάκια και τα γλυκά, αλλά δεν μπορεί αυτά να είναι η καθημερινή μας διατροφή. Νομίζω ότι το μυστικό μου για να μην παχαίνω είναι ότι τρώω κάθε δύο ώρες. Έτσι, από τη μία ποτέ δεν πεινάω πολύ και δε γίνομαι λαίμαργη και από την άλλη ο μεταβολισμός μου δουλεύει διαρκώς».

Βίκυ Καγιά: Όταν έκανε γυμνή φωτογράφιση στα 17 της

 Το γνωστό μοντέλο, όταν ήταν ακόμη στα πρώτα στάδια της καριέρας της είχε κάνει κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις. Σε ηλικία μόλις 17 ετών η Βίκυ Καγιά είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό max το 1995.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει για αυτή τη φωτογράφιση:

Σε ηλικία 17 ετών. Φυσικά ένιωθα λίγο άβολα τότε άλλα όχι για πολύ εφόσον τα άτομα που συνεργαζόμουν με γνώριζαν και τα γνώριζα καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments