Lifestyle

Survivor spoiler 19/5: Ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor spoiler 19/5: Ο παίκτης που αποχωρεί
Survivor spoiler 19/5: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τσεκάρει τα αεροπορικά του εισιτήρια για Ελλάδα.

Βραδιά αποχώρησης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη. Ένας από αυτούς θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Η νικήτρια ομάδα στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης για να πάρουν ένα έπαθλο, το οποίο έχει φανεί εδώ και καιρό το πόσο σημαντικό είναι. Οι παίκτες ακούν και βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που τους δίνει πολύ μεγάλο ψυχολογικό μπουστ.

Φυσικά υπάρχει και το φαγητό στη μέση, που παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά όσο περνάει ο καιρός και πλέον το παιχνίδι έχει γίνει και ατομικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας μεταφέρει ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που κερδίζει είναι η κόκκινη.

Με τον Σάκη Κατσούλη σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στα στατιστικά του Survivor, οι Κόκκινοι ήταν σαφώς το μεγάλο φαβορί κάτι που αποδεικνύουν ξανά.

Η αποχώρηση

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους παραμονής είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία αναμένεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Τριαντάφυλλος: Πρόβλημα με την οικειοθελή αποχώρηση

Τριαντάφυλλος είναι αυτός, ο οποίος φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του Νίκου Μπάρτζη. Όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο και εξήγησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, τον λόγο που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος του τραγουδιστή Στέλιος Σούρλας.

«Το συμβόλαιο λέει κάποια άλλα πράγματα»

Σχετικά με το συμβόλαιο μίλησε ο δικηγόρος λέγοντας «Το συμβόλαιο λέει κάποια άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση, από εκεί και πέρα θα δείξει. Έχει κάποιες ποινικές ρήτρες το συμβόλαιο σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης.»

«Το συμβόλαιο δεν αναφέρει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, έχει δυνατότητα η παραγωγή να το επεκτείνει», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος του τραγουδιστή. Πάντως ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι δεν υπάρχουν ρήτρες και κανένας παίκτης δεν μένει στο παιχνίδι με το ζόρι.

Τριαντάφυλλος: Ετοιμάζεται να φύγει από το Survivor

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων. svg%3E

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού.

Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, αντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments