Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ξεκάθαρα πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ

Κετσετζόγλου: Ξεκάθαρα πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ
Κετσετζόγλου: Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει στο θέμα του προπονητή και οι επαφές συνεχίζουν να γίνονται.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο σενάριο της απόκτησης Ρέμπροφ στην θέση του τεχνικού της ΑΕΚ. Στο παρελθόν ο ρεπόρτερ έχει μιλήσει σχετικά με αυτά που απασχολούν την ΑΕΚ μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν, καθώς και την αναζήτηση προπονητή για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του δικέφαλου ανέφερε ότι οφείλεται σε λάθος μετάφραση το δημοσίευμα που προέκυψε στην Ουγγαρία σχετικά με την αναμενόμενη άφιξη του Σεργκέι Ρεμπρόφ στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με την ΑΕΚ.

Κετσετζόγλου: Τι ανέφερε για τον Ρέμπροφ

«Απεγκλωβίστηκε από ό,τι φαίνεται ο Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος και η ΑΕΚ (μαζί με άλλες ομάδες) δίνει μάχη για να μπορέσει να τον πάρει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα στην Ουγγαρία, είναι μία σειρά από δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ουγγαρία και κάπου εκεί λέει για τον μάνατζέρ του.

Για να έρθει, θα πρέπει να έχει προχωρήσει. Κάπου στα δημοσιεύματα έγινε λάθος στην μετάφραση. Θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για να έρθει εδώ. Λέγοντας ότι έρχεται είναι σα να έχει συμφωνήσει, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ασχολείται αποκλειστικά με τον Ρεμπρόφ και αν δεν τα καταφέρει, αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις. Στόχος είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο Μελισσανίδης ήθελε προπονητή τον Λουτσέσκου με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως. Με αυτό το μπάτζετ μπορεί να πάρει τον Ρεμπρόφ, μαζί με το επιτελείο του. Το συμβόλαιο θα είναι 2 και 3 χρόνια, όπως έγινε με τον Ρουμάνο. Ο Ρεμπρόφ είναι ένας προπονητής που θα επενδύσει πάνω του η ΑΕΚ. Είναι σημαντικό να τον κλείσει».

Κετσετζόγλου: «Πρόθεση να κλείσει άμεσα ο προπονητής»

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ρεπόρτερ της ομάδας, στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο μηχανισμός της ΑΕΚ «τρέχει» το θέμα προπονητή.

«Οι Κονέ, Ταυλαρίδης και Παπαδημητρίου είναι στο εξωτερικό και τρέχουν και το θέμα προπονητή. Έχει ξεκολλήσει από την περίπτωση Λουτσέσκου η ΑΕΚ, έχουν πάρει και το ΟΚ για να γίνουν κάποιες επαφές. Στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να παρθεί η απόφαση, να γίνουν οι διαπραγματεύσεις και αν είναι εφικτό να κλείσει μέχρι τις 23 Μαΐου ο νέος προπονητής», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίπτωση από τη Γαλλία.

Για τον στόπερ Σχετικά με τον στόπερ, είπε: «Η ΑΕΚ έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση στον Ντα Σίλβα και περιμένει. Ο Ταυλαρίδης έχει χειριστεί αυτή την υπόθεση, μιλά απευθείας μαζί του και με τον μάνατζέρ του. Η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί και τώρα είναι στο χέρι του παίκτη», ενώ για τον σέντερ φορ τόνισε: «Δεν έχει απαντήσει ακόμη ο Ολιβέιρα στην τελευταία πρόταση που του έγινε. Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments