Αθλητισμός

Μάνατζερ Μπουφόν ποδόσφαιρο: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Μάνατζερ Μπουφόν ποδόσφαιρο: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»
Μάνατζερ Μπουφόν ποδόσφαιρο: Στο ενδεχόμενο να δεχθεί ο πελάτης του πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκε ο Σιλβάνο Μαρτίνα.

Θετικά διακείμενος σε περίπτωση πρότασης του Ολυμπιακού θα ήταν ο Τζίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. Ο Σιλβάνο Μαρτίνα, τόνισε πως ο 43χρονος γκολκίπερ θα έβλεπε με θετικό μάτι μια πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αν έχει λάβει κάποιο τέτοιο μήνυμα από άνθρωπο του Ολυμπιακού, απάντησε «Όχι, όχι» και προχώρησε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

Όσο για το αν έχει υπάρξει εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που έχει συνεργαστεί με Ολυμπιακό και Μπουφόν; «Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάτσεβιτς, μία-δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί».

«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Για το πού θα βρει τον Ιταλό πορτιέρε η νέα περίοδος, είπε: «Έχουμε προτάσεις, από εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του. Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

Σε 14 παιχνίδια που έπαιξε εφέτος ο Μπουφόν, η Γιουβέντους δεν έχασε ποτέ, καθώς σημείωσε 12 νίκες και παραχώρησε δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόνο εννέα γκολ (0,64 κατά μέσο όρο) και κρατώντας έξι φορές την εστία του ανέπαφη. Πάντως ο ίδιος προ ημερών ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τον κύκλο τους στους «μπιανκονέρι» και δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του ή θα αποσυρθεί.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπουφόν από τη Γιουβέντους

Λίγο καιρό νωρίτερα ο Ιταλός τερματοφύλακας ανακοίνωσε στο beINSPORTS πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο. Φέτος αυτή η πολύ όμορφη και μακρά εμπειρία με τη Γιουβέντους τελειώνει οριστικά. Είτε θα σταματήσω την καριέρα μου είτε θα βρω μια λύση που θα μου επιτρέπει αν αγωνίζομαι ή να έχω μια διαφορετική εμπειρία στη ζωή μου. Θα τα σκεφτώ. Πιστεύω πως πρόσφερα ό,τι είχα στη Γιουβέντους, πήρα τα πάντα από αυτή και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο πλέον. Φτάσαμε στο τέλος ενός κύκλου και είναι σωστό να σταματήσουμε τώρα», ανέφερε ο Ιταλός πορτιέρε.

Όσο για το τι έφταιξε και η Μεγάλη Κυρία όχι απλώς έχασε το πρωτάθλημα αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας στη Serie A χάνοντας το εισιτήριο για το Champions League; «Μας έλειψε η συνέπεια. Στα περισσότερα ντέρμπι κερδίσαμε, αλλά χάσαμε ανόητα βαθμούς απέναντι σε λιγότερο δυνατές ομάδες. Αυτό δείχνει πως η ομάδα δεν έχει χαρακτήρα».

Ο Μπουφόν αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2001 μέχρι το 2018 και από το 2019 μέχρι και σήμερα κατακτώντας δέκα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, ωστόσο σε τρεις τελικούς του Champions League δεν κατάφερε να φύγει νικητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments