Ελλάδα

Χίος: Μάχη για να σωθεί το μάτι του θύματος επίθεσης με χημικό υγρό

Χίος: Μάχη για να σωθεί το μάτι του θύματος επίθεσης με χημικό υγρό
Χίος: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα το θύμα επίθεσης με χημικό υγρό. Η δράστις είναι γνωστή στις Αρχές.

Στο νοσοκομείο με χημικά εγκαύματα ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό το απόγευμα της Πέμπτης από μία γυναίκα στη Χίο. Σημειώνεται ότι χθες πέρασε ένας χρόνος από την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλάζοντας τη ζωή της για πάντα.

Ο άνδρας έπεσε θύμα της επίθεσης με χημικό υγρό μετά από διαπληκτισμό που είχε με την εν λόγω γυναίκα, η οποία είναι γνωστή του. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καυγά η δράστρια έριξε το αγνώστου ταυτότητας – μέχρι στιγμής – υγρό, που του προκάλεσε εγκαύματα σε όλο το σώμα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου κρατείται η γυναίκα, που φέρεται ότι έκανε χρήση του υγρού, ενώ κατηγορείται και για εμπρησμό του δικύκλου του 73χρονου, που πιθανόν να ήταν η αφορμή για το επεισόδιο. Επίσης έχουν κρατηθεί τα ρούχα του θύματος, έτσι ώστε να εξεταστεί ποιο είναι το υγρό που χρησιμοποιήθηκε.

Η συγκεκριμένη γυναίκα βουλγαρικής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι γνωστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, αφού τον Μάρτιο του ’20 είχε προβεί σε ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Χίου και τον περασμένο Ιανουάριο είχε απειλήσει με ψεύτικο όπλο εργαζόμενη σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής στην πόλη της Χίου. Το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να μπορέσουν να σώσουν το μάτι του, που έχει υποστεί σημαντικό έγκαυμα.

Σημειώνεται πως πριν από την επίθεση, η ίδια γυναίκα είχε βάλει φωτιά στη μηχανή του άνδρα. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τις Αρχές ενώ –κατά το MEGA– είναι γνωστή στις Αρχές καθώς στο παρελθόν είχε ρίξει αυγά κατά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χίου αλλά και απειλήσει κοινωνικούς λειτουργούς με ένα ψεύτικο όπλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments