Lifestyle

Σταύρος Νικολαϊδης: Νοσηλεύεται με πνευμονία λόγω κορωνοϊού

Σταύρος Νικολαϊδης: Νοσηλεύεται με πνευμονία λόγω κορωνοϊού
Σταύρος Νικολαϊδης: Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και ενημέρωσε τους followers του στα social media σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, αναρτώντας μία φωτογραφία που τον δείχνει καταβεβλημένο έχοντας οξυγόνο στη μύτη.

Μετά την Μαρίνα Πατούλη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και εισήχθη σε νοσοκομείο, άλλο ένα γνωστό πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον ιό. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Σταύρο Νικολαϊδη, τον αγαπημένο ηθοποιό τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα Εγκλήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και ενημέρωσε τους followers του στα social media σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, αναρτώντας μία φωτογραφία που τον δείχνει καταβεβλημένο έχοντας οξυγόνο στη μύτη.

Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, ο κορωνοϊός του προκάλεσε πνευμονία και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να ευχηθώ ξεχωριστά στους εορτάζοντες, αλλά εκεί που ήλπιζα ότι θα περάσω τον #covid_19 σπίτι μου, τελικά κατάφερε να μου κάνει πνευμονία! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους λοιπόν κι εννοείται, πρώτα απ’ όλα υγεία! #stavrosnikolaidis» έγραψε ο ίδιος ενώ οι επώνυμοι φίλοι του δεν σταμάτησαν να του στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαϊδη:

Σταύρος Νικολαϊδης: «Έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου»

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε σχολιάσει τον Φεβρουάριο στην εκπομπή Πρωινό το κύμα καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που ξέσπασε στο ελληνικό θέατρο, καταθέτοντας τη δική του μαρτυρία, την ψυχολογική βία που βίωνε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

«Η συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη με λόγια που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά, αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου.

Αυτό έγινε σε πρόβες αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά», ανέφερε, ενώ απαντώντας στην ερώτηση πολλών «γιατί τώρα;», ο Σταύρος Νικολαΐδης δήλωσε ότι «ενώ ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιώμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments