Lifestyle

Survivor spoiler 21/5: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ατζούν

Survivor spoiler 21/5: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ατζούν
Survivor spoiler 21/5: Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ενώ τώρα που έχει γίνει ατομικό έχει πολύ ενδιαφέρον.

Νέο spoiler για σήμερα 21/5 σε ότι αφορά το θέμα των αποχωρήσεων από το Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/5, η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ υπήρξαν νέοι καυγάδες στο συμβούλιο του νησιού. Να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Ελευθερία Ελευθερίου προέβη σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το επεισόδιο που πρόκειται να παίξει την Κυριακή, καθώς ετοιμάζονται πολλές αλλαγές σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις. Την Κυριακή πρόκειται να εφαρμοστούν οι αλλαγές, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το έπαθλο που πρόκειται να δοθεί. Survivor spoiler 21/5

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ατζούν

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, δεν θα υπάρχει καμία αποχώρηση. Μάλιστα, όλα τα αγωνίσματα θα είναι αγωνίσματα επάθλου και ομαδικά. Δηλαδή όπως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες την Κυριακή έτσι θα αγωνιστούν όλη την εβδομάδα.

Αυτό θα συμβεί καθώς ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και το ριάλιτι θα το παρουσιάσει ξανά ο Ατζούν. Επίσης, τα έπαθλα θα είναι πολύ  μεγάλα. Παρόλα αυτά ο γνωστός παραγωγός είναι έτοιμος για ριζικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Survivor στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός είναι έξαλλος με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και κυρίως προβληματισμένος. Η απόφασή του να δώσει παράταση στο ριάλιτι για 40 μέρες του γύρισε μπούμερανγκ, αφού μετράει απώλειες. Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Τριαντάφυλλος. Μάλιστα ο Τούρκος φέρεται να έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσει την παραγωγή στην Ελλάδα για ένα χρόνο, αφού φοβάται πως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από το ελληνικό κοινό.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Σάκης

Μετά το τελευταίο συμβούλιο, λοιπόν, ο Σάκης δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά. Τον είχε ρίξει μάλλον πολύ η σκέψη του τι θα συμβεί με εκείνον και την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Αλλά επειδή δεν είναι κι άνθρωπος που θέλει να τα δείχνει τόσο πολύ όλα αυτά στις κάμερες, θέλει να κρατήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ (όλοι έχουν στρατηγική, γιατί όχι κι αυτός;) αποφάσισε να απομονωθεί κάποιες ώρες στο δάσος όπου όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν κάμερες.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του και του έλεγε πως θα πάει κι αυτή μαζί του, να κάτσουν μόνοι τους, χωρίς να μιλάνε, απλά να είναι εκεί αλλά ο Σάκης ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε κανέναν εκείνη την στιγμή μαζί του. Απομονώθηκε λοιπόν για πολύ λίγη ώρα στο δάσος και γύρισε σα να μην έγινε τίποτα.

Τριαντάφυλλος: Ετοιμάζεται να φύγει από το Survivor

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει… στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού.

Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, εντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments