Lifestyle

Κλόε Καρντάσιαν: Δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία το μικρό μπικίνι της

Κλόε Καρντάσιαν: Δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία το μικρό μπικίνι της
Κλόε Καρντάσιαν: Δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία το μικρό μπικίνι της και ο Τρίσταν Τόμσον θαυμάζει την σύντροφό του.

Ανανεωμένη δείχνει η σέξι σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν, μετά με την επανασύνδεση με τον μπασκετμπολίστα των Celtics, Τρίσταν Τόμπσον. Με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι πόζαρε στη νέα της φωτογραφία στο Instagram η Κλόε Καρντάσιαν.

Η 36χρονη, που στο παρελθόν έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με διάφορα σχόλια, εξαιτίας του άπιστου συζύγού της Τρίσταν Τόμπσον, αυτή τη φορά έρχεται να προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια με το καλογυμνασμένο της κορμί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ποζάρει στο -διάσημο πλέον- μπάνιο της αδερφής της Κιμ Καρντάσιαν και φορώντας ένα αποκαλυπτικό λαδί μπικίνι και ξεσηκώνει τα πλήθη στο Instagram, ενώ διαφημίζει το brand μαγιό, που έχει ιδρύσει με την Έμα Γκρέντε «Good American». Τα φίλτρα επεξεργασίας βέβαια, φαίνεται να έκαναν τη δουλειά τους αυτή τη φορά, μετά τον πανικό, που προκάλεσε πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία της σταρ, η οποία αναρτήθηκε από το προσωπικό της αρετουσάριστη χωρίς την άδεια της.

Για άλλη μία φορά η εντυπωσιακή Καρντάσιαν φαίνεται να μη φορά το μονόπετρο, που τής είχε χαρίσει στον αρραβώνα τους. Βέβαια, ο διάσημος παίκτης των Boston Celtics δε δείχνει να ενοχλείται ούτε από τις αποκαλυπτικές πόζες της αγαπημένης του, ούτε από το γεγονός ότι το πανάκριβο κόσμημα, που τής είχε χαρίσει δεν κοσμεί το δάχτυλο της, ενώ σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της βάζοντας τρία emoji με καρδιές στα μάτια τους.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει ξεπεράσει την κρίση στην σχέση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που διαψεύδουν τις απιστίες του Τόμπσον. Όπως αποδείχθηκε, η “συνέυρεση” του με την Σίντνεϊ Τσέιζ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα κατασκεύασμα της φαντασίας της, ενώ η τελική απόφαση του δικαστηρίου για το σκάνδαλο ότι ο μπασκετμπολίστας φέρεται να είναι ο πατέρας ενός ακόμα παιδιού, όπως ισχυρίζεται η Κίμπερλι Αλεξάντερ, δικαιώνει τον Τρίσταν Τόμπσον, ενώ τού δίνεται ακόμα αποζημίωση 100.000 δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως όλα δείχνουν, τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού έχουν υποχωρήσει και οι δύο τους προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments