Τεχνολογία

Apple υπηρεσία: Βελτιώνεται το Accessibility Assistant

Apple υπηρεσία: Βελτιώνεται το Accessibility Assistant
Apple υπηρεσία: Το νέο update του iOS έχει προστεθεί στις υπηρεσίες, το Accessibility Assistant, που βοηθά όσους έχουν πρόβλημα με την όραση ή με την ακοή.

Μία νέα υπηρεσία που προσφέρεται από την Apple είναι και το Accessibility Assistant. Να θυμίσουμε ότι το Apple Music αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο για το Spotify. Η δεύτερη πλατφόρμα είναι μακράν η κορυφαία στην προτίμηση του κόσμου και πλέον κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες

Πιο συγκεκριμένα, η Apple προσφέρει την επιλογή του Accessibility Assistant σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με αισθητήρια όργανα. Ο Apple Accessibility Assistant πρόκειται να γίνει διαθέσιμος στο iPhone, το iPad και το iPad Touch. Apple υπηρεσία

Πως λειτουργεί

Το συνοδευτικό βίντεο του άρθρου αυτού προέρχεται από το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube και δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί ο Accessibility Assistant. Ο ρόλος του εργαλείου αυτού είναι να βοηθήσει τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, ακοής, νοητικού επιπέδου και κινητικότητας να χρησιμοποιούν κανονικά το smartphone ή το tablet τους.

Το μόνο που απαιτείται είναι η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης δυνατότητας από το πεδίο των ρυθμίσεων της κάθε συσκευής, με την προσθήκη του συγκεκριμένου Assistant στις διαθέσιμες επιλογές των συντομεύσεων. Πρώτα, θα πρέπει να καθοριστεί η φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο κάθε χρήστης για να είναι πιο εύκολη η ρύθμιση της συσκευής.

Οι δυνατότητες αυτές αναμένεται να προστεθούν σε όλες τις συσκευές της Apple σταδιακά, ώστε να μην υπάρχει αποκλεισμός χρήσης τους από άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία στην καθημερινότητά τους.

Πακέτο αναβάθμισης του Apple Music

Το Apple Music αναμένεται να πάρει ένα πακέτο αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής ακρόασης. Έτσι, οι επιλογές που θα δοθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας θα είναι οι high efficiency, high quality, lossless και high resolution lossless.

Διαφορετικά πακέτα θα προσφέρουν την κάθε ποιότητα, ενώ διαφορετικές ανάγκες χώρου θα δημιουργούνται ανάλογα με το πακέτο που επιλέγει κανείς για την ακρόαση της μουσικής του. Για παράδειγμα, εάν επιλέξει κανείς να ακούσει ένα κομμάτι διάρκειας 3 λεπτών σε high resolution lossless διαμόρφωση θα καταναλώσει 145 ΜΒ δεδομένων.

Η Apple δίνει στη δημοσιότητα πολύ φιλόδοξα teasers για τις επερχόμενες αλλαγές στο Apple Music, αλλά όλα δείχνουν ότι δημιουργείται ένα πεδίο ανταγωνισμού με όρους ποιότητας ακρόασης στις μουσικές υπηρεσίες streaming.

Apple Music

Apple Music

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments