Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Οχάιο και αναφορές για νεκρούς

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Οχάιο και αναφορές για νεκρούς
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Οχάιο και αναφορές για αρκετούς νεκρούς. Οι αρχές δήλωσαν ότι βρήκαν τα πτώματα μέσα και έξω από μια διώροφη κατοικία.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Οχάιο των ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς που φέρεται να έχουν αφήσει πίσω του αρκετούς νεκρούς. Σύμφωνα με τους New York Times που επικαλούνται δημοσιεύματα τοπικών ειδήσεων, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο West Jefferson του Οχάιο, ένα χωριό περίπου 4.000κατοίκων, περίπου 20 μίλια δυτικά της πρωτεύουσας της πολιτείας.

Οι αρχές δήλωσαν ότι βρήκαν τα πτώματα μέσα και έξω από μια διώροφη κατοικία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα, ενώ υπήρχαν κι άλλοι έξω από το σπίτι, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός WSYX. Κανένα από τα θύματα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ενώ άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των νεκρών και των τραυματιών.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 5:30 μ.μ (τοπική ώρα) και εντόπισαν μέσα και έξω από μια διώροφη κατοικία στο West Jefferson, αρκετούς νεκρούς, όπως ανέφερε το The Columbus Dispatch. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρία πτώματα εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Η αστυνομία εκλήθη στο σημείο περί τις 17:30 (τοπική ώρα). Κατά τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας, τα θύματα μπορεί να είχαν στοχοποιηθεί από τον δράστη ή τους δράστες. «Δεν γνωρίζουμε εάν είναι ληστεία, μία στοχοποιημένη επίθεση, δεν ξέρουμε αυτή την στιγμή. Βρήκαμε πολλά θύματα» ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ουέστ Τζέφερσον, Κρίστοφερ Φλόιντ.

Τοπικά Μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται την αστυνομία της περιοχής, κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην κομητεία Μάντισον του Οχάιο. Το Γραφείο Ποινικής Έρευνας του Οχάιο και το γραφείο του Σερίφη του Madison County βοηθούν την αστυνομία του Ουέστ Τζέφερσον, για την επίλυση της υπόθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments