Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο θάνατος μετά από εμβολιασμό με Pfizer

Στο μικροσκόπιο θάνατος μετά από εμβολιασμό με Pfizer
Το περιστατικό πρόκειται να διερευνηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σχέση με τον εμβολιασμό.

Ανησυχία προκαλούν δύο περιστατικά που σχετίζονται με τον εμβολιασμό με Pfizer, τα οποία αφορούν έναν 60χρονο άνδρα από την Ξάνθη, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, και ένα 52χρονο από την Ιεράπετρα, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε.

Ο 60χρονος από την Ξάνθη παρουσίασε έμφραγμα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. Ο άνδρας, ο οποίος είχε διαβήτη, έκανε εννέα επεισόδια κοιλιακής μαρμαρυγής και πλέον νοσηλεύεται σε καρδιολογική κλινική.

Ο 52χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Γαλλία

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν έμφραγμα, ωστόσο το περιστατικό πρόκειται να διερευνηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σχέση με τον εμβολιασμό.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι αρμόδιες Αρχές υποστηρίζουν πως δεν φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα εμβόλια, ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο τα περιστατικά σχετίζονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments