Ελλάδα

Κορινθία τροχαίο: Νέος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες

Κορινθία τροχαίο: Νέος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες
Κορινθία τροχαίο: Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστυχώς σημειώθηκε στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγες ώρες.

Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κορινθίας, και μάλιστα μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Από το ατύχημα, τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός μοτοσικλετιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει ο τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος korinthostv, ο άτυχος δικυκλιστής κινείτο στο 31ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ισθμού – Επιδαύρου, στο ύψος του Σοφικού.

Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός έχασε πλήρως τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε, βγήκε εντελώς από την πορεία του και τον δρόμο και στην συνέχεια προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μια ελιά.

Η σύγκρουση και η πτώση του είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε άμεσα τον νεαρό άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ολοκληρώνοντας, το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο, νεκρή είχε εντοπιστεί μια 45χρονη γυναίκα σε χωματόδρομο και σε απόσταση 500 μέτρα από τα Αθίκια, όπως ανέφερε το σάιτ korinthostv.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στα Αθίκια και ήταν διαζευγμένη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η σορός θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κόρινθος: Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό σήμερα

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 10 περίπου σήμερα το πρωί Σάββατο 29 Μαΐου 82χρονος μοτοσικλετιστής όταν με το δίκυκλο που οδηγούσε προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ο άτυχος ηλικιωμένος κατευθυνόταν από την Κόρινθο προς Εξαμίλια στην επαρχιακή οδό Κορίνθου – Εξαμιλίων όταν απέναντι από τα Super Markets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & LINDL προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος περίπου 10 μέτρα και να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthosnews ο 56χρονος οδηγός του οχήματος είχε σταθμεύσει προσωρινά και με Alarm για να αγοράσει πατάτες από πλανόδιο πωλητή. Όπως δήλωσαν μάρτυρες στο συμβάν, ξαφνικά άκουσαν ένα μπαμ και είδαν τον άτυχο ηλικιωμένο να σύρετε με το δίκυκλό του 10 μέτρα περίπου στην άσφαλτο. Όταν πλησίασαν τον 82χρονο, είδαν να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τρίκαλα: Σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του

Τρομερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα πριν από λίγες μέρες στη διασταύρωση του περιφερειακού Τρικάλων στον Πύργο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr φορτηγό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. επιβατικό. Από τη σύγκρουση διαλύθηκε η αριστερή πλευρά του Ι.Χ. και ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ η συνοδηγός. Η Τροχαία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments