Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θέλει Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα

ΑΕΚ: Θέλει Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα
ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Μάρκο Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Ολλανδός γκολκίπερ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ψάχνει τον επόμενο γκολκίπερ που θα πάρει φανέλα βασικού για να υπερασπίζεται την εστία της Ένωσης στην επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022), αλλά και για έναν εφεδρικό που θα αποπνέει εξίσου ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θέλει να ενισχυθεί το προσεχές καλοκαίρι σε αρκετές θέσεις και φυσικά τα πάντα ξεκινούν από τον άσσο. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι αυτό του Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος είναι ανάμεσα σε αυτούς που κοιτά η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ώστε να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα, αλλά χωρίς να αποτελεί την πρώτη λύση, αφού το προβάδισμα φέρεται να έχει κάποιος που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ της Άλκμααρ πάντως, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Άγιαξ, με τον οποίο όμως δεν έπαιξε ποτέ, ενώ πέρασε από Καμπούρ, Χρόνινχεν, Γκενκ και από το 2017 παίζει στην ΑΖ μετρώντας 125 συμμετοχές.

Ο Μπιζότ ήταν και στην προεπιλογή της εθνικής Ολλανδίας για το Euro αλλά «κόπηκε», ενώ με τους «οράνιε» έχει μια συμμετοχή, το Μάρτιο του 2018 σε ένα φιλικό με την Ισπανία.

Ο  Κώστας Κετσετζόγλου της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε μία περίπτωση τερματοφύλακα, που δεν είναι ο Βασίλης Μπάρκας και έχει προκριθεί ως βασικός στόχος της Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6., ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ με αναμενόμενες αλλά και μη αποχωρήσεις.

Βασικές προτεραιότητες

Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα αναφέρθηκε αρχικά στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τονίζοντας ότι έχει τα εχέγγυα για να μακροημερεύσει στον πάγκο της «Ένωσης».

Στη συνέχεια λοιπόν αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες για ενίσχυση της ομάδας, που είναι ο στόπερ και ο τερματοφύλακας, αποκαλύπτοντας ότι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια υπάρχει συγκεκριμένος στόχος (που δεν είναι ο Βασίλης Μπάρκας).

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι

«Το πιθανότερο είναι ο Κρίστισιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο, η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί υπάρχει πολύ καλή σχέση και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει σε κάποιο πόστο. Ακόμη κι αν μείνει σαν παίκτης, δεν θα υπολογίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, είπε: «Δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ που του έγινε πριν 1-2 μήνες. Η δέσμευσή του με την ομάδα έληξε. Αν εμφανιστεί και πει ‘δέχομαι την πρόταση’, δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα τον κρατήσει».

Τέλος, για τις θέσεις στην άμυνα είπε: «Σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι. Ο Νεντελτσιάρου έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Για τον Βασιλαντωνόπουλο είναι ανοιχτό. Ο Μπακάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, νομίζει και ο ίδιος πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο Νταντσένκο είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξί μπακ αλλά και αριστερός μπακ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments