Lifestyle

Acun Media: Πρόταση εκατομμυρίων στους κριτές του masterchef

Acun Media: Πρόταση εκατομμυρίων στους κριτές του masterchef
Acun Media: Πρόταση συνεργασίας μαμούθ φέρεται πως κατέθεσε στους τρεις κριτές του δημοφιλούς ριάλιτι γνωστός Τούρκος παραγωγός.

Το τηλεοπτικό colpo grosso της δεκαετίας φαίνεται πως επιχειρεί να πετύχει γνωστός Τούρκος παραγωγός στην ελληνική τηλεόραση. Πιο αναλυτικά, ο παραγωγός Acun Ilicali έχει – σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News – προσεγγίσει τους τρεις κριτές του MasterChef – Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη – προκειμένου να τους «κλείσει» για ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τί αναφέρουν οι πληροφορίες για την Acun Media

Όπως αναφέρεται, στόχος του νέου μαγειρικού ριάλιτι θα είναι να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν και να παίζει απέναντι από το… GNTM!

Φαίνεται πως ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο Star, αυτή τη φορά όχι μόνο λόγω της επιτυχίας του Survivor.

Το ποσό δε που φέρεται να τους πρότεινε είναι εξωπραγματικό, καθώς αγγίζει το 1.000.000€ για τον καθένα τους, με εγγύηση συνεργασίας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Να σημειωθεί πως ο Ilicali έχει τα δικαιώματα του τουρκικού MasterChef, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τι και πώς πουλάει. Γι’ αυτό και αναζητά ένα μαγειρικό ριάλιτι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής για τον ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του Star

Το Star από τη μεριά του, «χτύπησε» με αντιπρόταση στους τρεις κριτές τους οποίους μέχρι σήμερα κρατούσε με νέα συμβόλαια κάθε σεζόν.

Πλέον, το κανάλι της Κηφισιάς φέρεται να προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων, με κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αυξημένους μισθούς και συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, οι οριστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, ωστόσο το τοπίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, συγκεκριμένα πριν τον τελικό του MasterChef στις 9 Ιουνίου, καθώς ο σταθμός θα κυκλοφορήσει αμέσως το trailer της επόμενης σεζόν -της 6ης κατά σειρά στο Star – και πρέπει να γνωρίζει αν θα συμπεριλάβει τους τρεις τους.

Το Masterchef «φέρνει κέρδη γενικότερα»

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένα πρόσωπο της επικαιρότητας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Είναι ένας πετυχημένος σεφ με ήδη διακεκριμένη καριέρα στον χώρο της μαγειρικής, αλλά και ένας εξίσου πετυχημένος επιχειρηματίας που εργάζεται σκληρά και τα κέρδη του…«ζαλίζουν».

Ο διάσημος σεφ συνδυάζει τη δημοφιλία που έχει με το να «καρποφορεί» επιχειρηματικά. Πρόκειται για τον πιο γνωστό σεφ της ελληνικής τηλεόρασης , ο οποίος διαπρέπει και στο επιχειρηματικό πεδίο. Η εταιρεία Άκης Πετρετζίκης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ το 2019 είχε έσοδα 2.502.405 ευρώ έναντι 2.492.250 ευρώ το 2019.

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 573.295 ευρώ για το 2019, από 658.282 ευρώ το 2018. Ο Άκης Πετρετζίκης, με παρουσία στην τηλεόραση, στην εστίαση έως και τα σούπερ μάρκετ, με προϊόντα που έχουν την υπογραφή του, έχει άλλη μία εταιρεία, την Άκης Πετρετζίκης Eshop ΕΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments