Τεχνολογία

Airpods Pro: Διέρρευσαν οι νέες δυνατότητες

Airpods Pro: Διέρρευσαν οι νέες δυνατότητες
Airpods Pro: Από ότι φαίνεται η εταιρεία τεχνολογίας αναμένεται να κάνει μία ακόμα έκδοση ακουστικών την οποία θα παρουσιάσει σύντομα.

Η Apple το τελευταίο διάστημα έχει επεκταθεί στον τομέα των ακουστικών. Ήδη έχει εκδώσει μοντέλα ασύρματων ακουστικών και από ότι φαίνεται ετοιμάζει και τα Airpods 3ης γενιάς. Τα τελευταία δε φαίνονται στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν. Εκεί γίνονται ορατά, τόσο τα AirPods, όσο και η νέα θήκη φόρτισης τους. Τα νέα ακουστικά δανείζονται πολλά χαρακτηριστικά από τα Apple AirPods Pro.

Τη φετινή χρονιά θα δούμε να παρουσιάζονται τα ανανεωμένα Apple AirPods, αλλά μέσα στο 2022 θα κάνουν την εμφάνισή τους τα AirPods Pro. Μία από τις αλλαγές που θα έχουν τα AirPods Pro θα είναι ότι θα υποστηρίζουν fitness tracking λειτουργίες.

Οι λειτουργίες Fitness tracking

Μαζί με τις νέες fitness tracking λειτουργίες τους, τα AirPods Pro του 2022 θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με το παρελθόν. Ένα στοιχείο που θεωρείται πιθανό να προστεθεί είναι οι λειτουργίες Active Noise Cancellation, ενώ συνολικά, η ποιότητα του ήχου εκτιμάται ότι θα είναι βελτιωμένη.

Η Apple δεν αναμένεται να παρουσιάσει νέο μοντέλο στο AirPods Max. Αυτό που θα έρθει ως ανανέωση εκεί είναι οι νέες χρωματικές επιλογές στις οποίες θα γίνουν διαθέσιμα τα AirPods Max. Στην ανανεωμένη γκάμα που περιμένουμε να παρουσιάσει η Apple, περιμένουμε HomePod αξεσουάρ για ενίσχυση των smart home λειτουργιών, μαζί με έναν ανταγωνιστή του Amazon Echo Show, που σχεδιαστικά θα θυμίζει την οθόνη ενός iPad.

Τα AirPods 3ης γενιάς

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ακουστικά θα ονομάζονται είτε AirPods Pro Lite, είτε AirPods 3 και θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, αλλά μικρότερο στέλεχος. Επίσης θα περιλαμβάνουν και tips σιλικόνης όπως τα Pro.

Στο εσωτερικό τους αναμένεται δανειστούν χαρακτηριστικά από τα Pro, όπως τα Force Sensor controls τα οποία επιτρέπουν την υποστήριξη gestures, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει noise-cancelling τεχνολογία.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα αναβαθμισμένα AirPods θα διαθέτουν σύστημα εκτονώνει την πίεση και έτσι θα είναι πιο άνετα στην χρήση για μεγάλες περιόδους. Τέλος, η τιμή τους φημολογείται πως θα είναι κοντά στα 150 δολάρια για τις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments