Τεχνολογία

Windows your Phone: Διευρύνονται οι δυνατότητες

Windows your Phone: Διευρύνονται οι δυνατότητες
Windows your Phone: Από ότι φαίνεται το νέο update των Windows 10 αναμένεται να διευρύνει τις δυνατότητες της εφαρμογής.
Windows your Phone: Από ότι φαίνεται το νέο update των Windows 10 αναμένεται να διευρύνει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Το νέο update των Windows 10 έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Ήδη η Microsoft έχει ανακοινώσει τι αλλάζει με το νέο update του λογισμικού. Επίσης υπάρχουν κάποιοι χρήστες που επιλέγουν να μην κάνουν την αναβάθμιση.

Σε ότι αφορά, τo Windows Your Phone app, αυτό θα μπορεί πλέον να τρέχει περισσότερες των τριών εφαρμογές σε μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Η αρχή έγινε με τα Samsung Galaxy Fold και τα Galaxy Note 10, καθώς με το Galaxy S20.

Διεύρυνση δυνατοτήτων

Τα Windows 10 συνεργάζονται με τα Samsung smartphones, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη διαλειτουργικότητα μεταξύ ενός υπολογιστή και ενός smartphone. Το νέο εδώ είναι ότι η εφαρμογή Your Phone στα Windows 10 πλέον μπορεί να τρέχει περισσότερες από τρεις εφαρμογές του Android απευθείας στο PC. Το όριο των τριών εφαρμογών θεωρείται ότι περιορίζει την λειτουργία αυτή και σε κάποιες πρώτες συσκευές της Samsung φαίνεται ότι καταργείται, όπως παρατήρησαν διαδικτυακές πηγές.

Μέχρι στιγμής, η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη λίστα συσκευών στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Samsung Galaxy Fold, το Samsung Galaxy Note 10, μαζί με την έκδοση Lite, καθώς και το Samsung Galaxy S20. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή η δυνατότητα θα δοθεί και σε άλλα smartphones από άλλους κατασκευαστές αργότερα.

Οι αλλαγές

Για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με πληκτρολόγιο και ποντίκι, η Microsoft έχει επαναφέρει στα Windows 10 το μενού Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας με νέα εμφάνιση και δυνατότητες και ένα σύστημα εικονικών επιφανειών εργασίας (Task View), επιτρέποντας στους χρήστες να τρέξουν τις εφαρμογές του Windows Store μέσα από την επιφάνεια εργασίας των Windows.

Επίσης, έχει συστήσει στους χρήστες της τον Microsoft Edge τον οποίο αναβαθμίζει όποτε είναι αναγκαίο. Τώρα λοιπόν, το εγχείρημα οπτικής ανανέωσης των Windows 10 συνεχίζεται και μετά την «Έναρξη», σειρά παίρνει και ο File Explorer καθώς και γενικότερα τα βασικά εικονίδια του εν λόγω λειτουργικού συστήματος. Στο πλαίσιο αυτό θα αλλάξει η εμφάνιση πολλών, όπως του κάδου ανακύκλωσης, των φακέλων, τα εικονίδια των δίσκων. Πάντως, η αμερικανική εταιρεία λογισμικού σχεδιάζει πολλές ακόμα γενναίες αλλαγές για τα Windows.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, η Amanda Langowski του Windows Insider προγράμματος τονίζει το εξής: «Αρκετές αλλαγές, όπως ο προσανατολισμός των εικονιδίων των φακέλων και τα προεπιλεγμένα εικονίδια για τους διάφορους τύπους αρχείων, έχουν σχεδιαστεί ξανά για να υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ των διαφόρων προϊόντων της Microsoft που εμφανίζουν αρχεία. Συγκεκριμένα, οι φάκελοι χρηστών ανώτατου επιπέδου, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, Τα Έγγραφά μου, Οι Λήψεις μου και Οι Φωτογραφίες μου, έχουν νέα σχεδίαση που θα σας επιτρέπει να τα ξεχωρίζετε ευκολότερα με μια γρήγορη ματιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments