Ελλάδα

Τάσος Μπερδέσης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του πυγμάχου

Τάσος Μπερδέσης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του πυγμάχου
Τάσος Μπερδέσης: Αβάσταχτος ο πόνος για τη μητέρα του, Γεωργία, και τα αδέλφια του.

Στον Άγιο Νικόλαο στη Μιτόπολη Αχαΐας συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Τάσο Μπερδέση. Είναι ο 39χρονος πυγμάχος που έπεσε νεκρός σε ενέδρα αγνώστων στη Βάρη Αττικής.

Η μητέρα του 39χρονου και τα δύο του αδέλφια, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ από το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του πρωταθλητή πυγμαχίας.

Αβάσταχτος ο πόνος για τη μητέρα του, Γεωργία, τα αδέλφια του, Κώστα και Κατερίνα, Αγγελική και Παναγιώτη, τα ανίψια του Ελευθερία, Μαριλένα, Αναστάσιο, Νικόλαο και Κωνσταντίνα.

Συντετριμμένος ο φίλος και δικηγόρος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον ναό του Αγίου Νικολάου στη Μιτόπολη Αχαΐας, τη γενέτειρα του αδικοχαμένου πρωταθλητή των ρινγκ.

Τάσος Μπερδέσης: Η δολοφονία στη Βάρη που σόκαρε το πανελλήνιο

Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια, ακόμα ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Βάρη, για μια ακόμα αποτρόπαια ανθρωποκτονία που φαίνεται να αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Παπανδρέου 22 και θύμα είναι άτομο που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον νεαρό, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης. Το θύμα φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας και δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου έξω από πυγμαχικό σύλλογο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστός πυγμάχος, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν οι δράστες. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον νεαρό, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης.

Είχε κατηγορηθεί στην Πάτρα για κύκλωμα εκβιαστών, αθωώθηκε αργότερα ενώ ένα διάστημα φυγοδικούσε και στη Βουλγαρία. Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη επεισόδιο ανθρώπων της νύχτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments