Αθλητισμός

Τάσος Μπερδέσης: Αθλητής του Παναθηναϊκού ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη Βάρη

Τάσος Μπερδέσης: Αθλητής του Παναθηναϊκού ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη Βάρη
Τάσος Μπερδέσης: Αθλητής του Παναθηναϊκού ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη Βάρη

Αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει οι δυο συνεχόμενες μαφιόζικες δολοφονίες σε Σεπόλια (30/5) και Βάρη (31/5). Πριν από λίγα λεπτά άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν και εκτέλεσαν έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Η εκτέλεση έγινε νωρίς το πρωί, την ώρα που ο άτυχος άνδρας κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο.  Λίγο πριν μπει στο κτίριο, τον πλησίασε ένα μαύρο SUV και ο ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε.

Το θύμα ήταν γνωστός πυγμάχος που είχε αγωνιστεί με τα χρώματα των δυο αιωνίων. Το 2018 «πάλευε» για την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός και μέσα από την τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Servival Secret στο Epsilon το 2017, όπου είχε αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής, έχοντας επικρατήσει στον απαιτητικό στίβο μάχης έναντι του Γιώργου Μανίκα, Θάνου Πετρέλη και Αιμίλιου Σακελλαριάδη.

Οι δράστες άφησαν το θύμα τους νεκρό και διέφυγαν με το πολυτελές τζιπ. Ήδη έχει δοθεί εντολή στους αστυνομικούς να αναζητούν αυτοκίνητο με τη συγκεκριμένη περιγραφή σε όλη τη βορειοανατολική Αττική και όχι μόνο.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Το χρονικό

Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια, ακόμα ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Βάρη, για μια ακόμα αποτρόπαια ανθρωποκτονία που φαίνεται να αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Παπανδρέου 22 και θύμα είναι άτομο που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον νεαρό, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης. Το θύμα φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας και δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου έξω από πυγμαχικό σύλλογο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστός πυγμάχος, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν οι δράστες. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον νεαρό, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης.

Είχε κατηγορηθεί στην Πάτρα για κύκλωμα εκβιαστών, αθωώθηκε αργότερα ενώ ένα διάστημα φυγοδικούσε και στη Βουλγαρία. Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη επεισόδιο ανθρώπων της νύχτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments