Video

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 02/06

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 02/06
Αγγελική σήμερα: Η Κατερίνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στους στάβλους και ο Δημήτρης εξοργίζεται μαζί της.

Στην «Αγγελική» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μιχάλης απειλεί τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει αν ξανακάνει κακό στην Αγγελική. Ο Αποστόλης και η Ιωάννα γίνονται και πάλι ζευγάρι.  Η Τζένη πιέζει τον Μιχάλη να της πει την αλήθεια για την εξαφάνιση της Αγγελικής και εκείνος ενημερώνει την Αγγελική ότι η Τζένη ψάχνει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Παύλος ανησυχεί για την πιθανότητα να μάθει η Τζένη τι έγινε στο παρελθόν με την Αγγελική και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει.

Ο Στέφανος βλέποντας ότι η Αγγελική δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον κι έτσι προτείνει στη Δανάη να φύγουν από το κτήμα. Η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Η Κατερίνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στους στάβλους και ο Δημήτρης εξοργίζεται μαζί της. Ο Νικόλας κατηγορεί την Αθηνά ότι έβαλε τον Δημήτρη να τον απειλήσει. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται το γεγονός της εξαφάνισης των παιδιών και αναγκάζει τη Σοφία να του επιτρέψει μια πιο συχνή επικοινωνία μαζί τους.

Η Αγγελική συναντιέται με την Τζένη και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος σκέφτεται να μιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια με τον Μιχάλη και η Αγγελική τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Νικόλας θέλει να επικοινωνήσει με την Μαργαρίτα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον βοηθήσει. Η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να μάθει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της… 

Αγγελική: Η δραματική σειρά του Alpha

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments