Ελλάδα

Κηφισιά: Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αδελφών

Κηφισιά: Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αδελφών
Κηφισιά: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κηφισιά.

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αδελφών, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κηφισιά.

Κηφισιά: Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας αδερφός έχει τραυματιστεί στο πόδι χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο άλλος ο οποίος τον πυροβόλησε διέφυγε με αυτοκίνητο μικρού κυβισμού.

Το σκηνικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε εντός οικείας, μεταξύ δύο αδερφών ηλικίας 74 και 76 ετών. Ο 76χρονος έχει τραυματιστεί στο πόδι, χωρίς να απειλείται η ζωή του, ενώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Ο 74χρονος δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο από το σημείο και αναζητείται. Επί τόπου μετέβησαν άμεσα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Κηφισιά

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον σύζυγο

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Μάλιστα ο 74χρονος που φέρεται ότι δολοφόνησε την 64χρονη πρώην σύζυγό του που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Σε βάρος του 75χρονου, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. 

Ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο». Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από την πολυκατοικία που διέμενε από γείτονα που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης παραδόθηκε και παρέδωσε και το όπλο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία στους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments